Vestea bună este că sezonul 7 apare, vestea proastă este că va fi ultimul sezon după care ne luăm la revedere de la Clarke, Bellamy, Octavia și celelalte personaje.

Sezonul 7 este aproape, dar nebunia din sezonul 6 nu a fost procesată complet. Nu toate seriile reușesc să omoare două personaje principale.

Și dacă sezonul anterior a fost plin de surprize, cel care urmează ar putea să fie și mai și.

Este deja un lucru recunoscut că răsturnările de situație și schimbările neașteptate sunt un lucru obișnuit pentru show.

Sezonul 7 apare în mai

Cei de la CW au anunțat că al șaptelea și ultimul sezon din The 100 va debuta miercuri, 20 mai.

Pe lângă acestă confirmare a oferit și câteva spoilere și indicii.

Există câteva indicii despre soarta Octaviei,  se confirmă  faptul că teoria despre Anomalie care pare a fi o gaură de vierme a fost în totalitate corectă și se pare că apare și un nou inamic  în peisaj.

,,O nouă lume, aceleași probleme.”

16 episoade

Ultimul sezon va avea 16 episoade, ceea ce este o veste bună, mai ales că  ultimele sezoane, au avut 13 episoade. Ceea ce înseamnă că serialul va ajunge un număr total de numărul total de – ați ghicit- 100 de episoade.

Filmările s-au încheiat pe 14 martie, iar actorii și restul echipei au împărtășit mesaje emoționante în care și-au luat la revedere.

Ultimul tweet al producătorului Jason Rothenberg despre plecarea din set pentru ultima oară a fost chinuitor.

„Tocmai am plecat de la marele @MisElizaJane și trebuie să spun … este o comoară”, a scris Rothenberg.

„Părăsirea locului pe care l-am construit împreună pentru ultima dată a fost un moment special, dar dulce-amărui. # The100.”

The 100 va avea un prequel?

De asemenea, există posibilitatea ca ultimul episod să facă trimitere spre un prequel.

Posibilul spin-off va avea loc cu 97 de ani înainte de evenimentele din The 100, și va arăta cum lumea este pe punctul de a se încheia din cauza unie apocalipse nucleare. De asemenea, se va urmări cum o trupă de supraviețuitori se luptă pentru pentru a construi o societate din cenușă.

TVLine relatează că episodul va fi intitulat „Anaconda”.