De curând, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost nevoit să-și ia adio de la vila sa din Primăverii.

Acesta a fost somat să părăsească locuința de protocol de la RAAPPS. Totuși, unde va locui acum fostul președinte al României.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a pierdut vila din Primăverii. Dar, în cele din urmă, acesta și-a găsit o nouă locuință după ce și-a rezolvat problemele de sănătate.

Traian Băsescu a reușit să ia lumea prin surprindere atunci când a anunțat că va opta pentru un apartament, nu pentru o vilă. Chiar și așa, Traian împreună cu soția sa, nu vor locui într-un apartament oarecare.

colaj substantial

Apartamentul de lux al lui Traian Băsescu

Căutarea pentru noua locuință a lui Traian Băsescu nu a durat prea mult. Astfel, fostul președinte a decis să se mute în zona de Nord a Capitalei, în cartierul Pipera. Acolo locuiesc cele mai multe persoane publice și oameni politici.

Noua casă a lui Traian Băsescu este un duplex de aproximativ 140 de metri pătrați, aflat într-un complex rezidențial nou. Mai mult, soții Băsescu se vor bucura de o terasă imensă, cu o suprafață cuprinsă între 35 și 60 de metri părați.

Apartamentul este format din două dormitoare și un living. Mai mult, apartamentul dispune de încălzire în pardoseală, finisaje de lux și sisteme de climatizare. Așadar, fostul oficial va scoate din buzunar între 200.000 și 250.000 de euro pentru acest apartament din Pipera.

„Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Printre altele, eu am și curiozitatea dacă această lege este constituțională. (…)

Niciodată nu o să dezbrac cămașă de fost președinte și nu o să uit că am fost 10 ani președintele țării și am obligația ca ceea ce știu numai eu și alți lideri politici importanți să rămână în capul meu și atât”, a mai zis fostul oficial după ce a fost externat din spital.