Tot mai multe vedete din România au început să dea vacanțele în Dubai pe afaceri. Orașul are o putere incredibilă financiară și le oferă venituri frumușele, celebrităților. Astfel, divele au ales să își extindă orizonturile.

Andreea Bălan, Anamaria Prodan, Denisa Tănase sau Ramona Gabor sunt doar câteva dintre cele pentru care Dubai a devenit o a doua casă.

1. Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai mari femei de afaceri din România. Aceasta deține mai multe imobile în Dubai și chiar locuiește o bună bucată de timp acolo. Vedeta trăiește într-un adevărat lux în Dubai și se laudă cu asta. În reality show-ul de la Antena Stars au apărut deseori filmări cu apartamentele ei.

Însă în urmă cu ceva timp, sexy-impresara a hotărât că Dubaiul va rămâne doar o destinație pentru afaceri și vacanțe. Anamaria Prodan preferă să stea mai mult în România, țara în care s-a dezvoltat de la început.

2. Ramona Gabor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)

Ramona Gabor este o altă vedetă care s-a îndrăgostit de maiestuosul oraș din Emiratele Arabe Unite. Vedeta s-a mutat în Dubai acum ceva timp și îi merge foarte bine. Ramona Gabor și-a deschis o afacere cu parfumuri, din care câștigă sume uriașe.

Astfel viața ei este de poveste. Deși luxul și opulența nu îi sunt străine, frumoasa româncă are o locuință care se bazează pe bun gust și rafinament. De asemenea, ea are parte tot timpul și de susținerea surorii sale, Monica Gabor, care e stabilită în America.

3. Denisa Tănase

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Tanase (@denisa_tanase)

Denisa Tănase una dintre surorile Bambi, este de asemenea intrată în afacerile cu imobile din Dubai. Apartamentele îi aduc lunar sume uriașe, iar ea are acum o viață fără griji acolo. Cântăreața și-a cumpărat mai multe apartamente în Dubai pe care le va închiria. Deși a scos din buzunar o avere pentru ele, vedeta are și susținerea Ralucăi.

„În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, a spus ea într-un interviu.

4. Andreea Bălan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Ultima, dar nu cea din urmă, Andreea Bălan se gândește să le urmeze exemplul prietenelor sale. La ultima vizită din Emirate, Andreea Bălan s-a întâlnit cu surorile Bambi, Raluca și Denisa, care deja au câteva imobile acolo. Acestea au îndrumat-o cu sfaturi și au transformat visul Andreei într-o idee de viitor.

„După distracție am venit să vizionăm niște apartamente. Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură. Apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele”, a spus vedeta.