Toată lumea știe faptul că George Buhnici este pasionat de tehnologie. Locuința sa se numără printre cele mai inteligente case din Europa. Totuși, câți bani a scos jurnalistul din buzunar pentru o astfel de casă? 

Locuința jurnalistului se află pe lista celor mai dezvoltate case din punct de vedere tehnologic. Totodată, este cea mai inteligentă casă din Europa de Est. Nu cu mult timp în urmă, jurnalistul și-a prezentat casa sa atât pe blog-ul său, cât și în anumite emisiuni TV.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat cum este #casabuhnici acum, că am reușit să ne mutăm cu totul în ea. Chiar înainte de Crăciun am reușit performanța, deși încă mai avem lucrușoare cărora nu le-am găsit încă locul în casă”, povestea George Buhnici în aprilie 2018, în cadrul unui filmuleț de pe YouTube.

În momentul de față, videoul cu cassa jurnalistului care este postat pe Youtube, are peste 1,2 milioane de vizualizări.

social media

Câți bani a trebuit să scoată George Buhnici din buzunar pentru casa smart

Vila sa este situată în Corbeanca și are nu mai puțin de 170 de metri pătrați utili. De asemenea, locuința este prevăzută cu living, bucătărie, birou, două dormitoare, un dressing și trei băi. Mai mult decât atât, casa jurnalistului poate fi controlată direct de pe telefonul mobil.

Poate v-am stârnit deja curiozitattea în legătură cu prețul acesteia. Așadar, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că jurnalistul a dat nici mai mult, nici mai puțin de 177.000 de euro pe construcția și amenajarea acesteia. Acest calcul nu include și terenul pe care casa a fost construită.

George Buhnici, implicat într-un scandal mediatic

Aflat în cadrul unui festival, George Buhnici a făcut mai multe declarații controversate, în cadrul unei emisiuni Tv. În interviul cu pricina, vloggerul a criticat dur femeile care au „celulită și vergeturi”, aflate în vacanță, la mare. Mai mult, acesta a susținut și faptul că soția sa „arată ca o minoră”.

În urma acestor declarații, vloggerul a fost asaltat cu replici dure din partea fanilor, iar mai multe companii au încheiat colaborarea cu acesta.