Andreea Bălan este mai fericită ca oricând, mai ales de când a reușit să își renonveze casă în care locuiește.

Andreea Bălan a renovat casa în care stă cu cele două fetițe ale ei, Clara și Ella, și acum este în culmea fericirii. Mândră nevoie mare, cântăreața a invitat reporterii să le facă un turul locuinței. 

În ultima perioadă a vieții ei, Andreea Bălan a făcut mai multe schimbări care includ viața ei sentimentală, profesională, dar stilul vestimentar. Amănunte despre toate aceste capitole le-a dat chiar ei, într-un interviu televizat, realizat recent.

Andreea Bălăn și-a renovat casa într-un timp record

Andreea Bălan a știut cum să îi aleagă meșterii, atunci când s-a decis să îi dea casei în care stă cu fetițele ei o înfățișare nouă. Renovarea a durat doar șase luni.

,,A durat vreo sase luni renovarea. Mă bucur ca am reușit sa sparg, era un zid în mijloc, era un duplex, iar acum am unit cele două case și am reușit sa renovez parterul, urmează și etajul. Îmi place foarte mult ce a ieșit, nu as fi reușit singură. Am apelat la ideile și ajutorul unui designer de interior.

Nu am ales eu culorile, am primit sfaturi și le-am primit cu mare bucurie. Mie îmi place sa ascult sfaturi în general și în muzica și în styling.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Ce casă de lux are Andreea Bălan. Renovările duplexului au durat nici mai mult, nici mai puțin de 6 luni!
Instagram

A schimbat și stilul vestimentar

Andreea Bălan a decis să își schimbe anul acesta și stilul vestimentar. S-a lansat în muzică atunci când era doar o adolescentă și acum spune că este, în sfârșit matură.

,,Cred ca m-am maturizat emoțional și odată cu asta vine și o schimbare în ceea ce privește styling-ul. Nu mai pot să mă îmbrac acum la vârsta mea și cu doi copiii la fel cum ma îmbrăcăm acum 10 ani.”,a mai spus artista potrivit aceleași surse.

După ce a terminat turul casei, Andreea Bălan a mărturisit că va pleca într-o vacanță alături de mama sa și cele două fetițe.

,,Abia aștept să plec în vacanță cu mama și fetele, o să plecăm curând. Fetelor le place foarte mult în vacanță, le am luat chiar o piscină și am pus-o în curte atunci când ne-am întors din ultima călătorie.”, a spus spre final vedeta. (Imagini AICI)

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.