Citirea manuală este o modalitate de a prezice viitorul care a fost folosită din timpuri străvechi.  Filosoful Aristotel a crezut mult în viitorul citit în palmă. Alexandru cel Mare și-a judecat ofițerii militari în funcție de liniile lor din palmă. 

Ca o introducere, trebuie să subliniem că în palmă găsim patru linii. Acestea sunt cunoscute sub numele de linii de viață, inimă, cap și destin . Unii experți, la acestea, adaugă și alte linii complementare, precum inelul lui Venus, linia Soarelui, linia lui Mercur, linia norocului, linia căsătoriei, linia copiilor. Dacă ești interesat de totul despre citirea palmelor, acesta este cel mai bun articol pentru tine.

Ce înseamnă litera „M” din palma ta?

Sursa: Social media

Datorită modului în care trei dintre liniile principale din mâinile tale (inima, capul și linia vieții) sunt unite, mulți oameni pot observa în palmă un fel de literă M. Acestei litere îi sunt atribuite puteri magice, pe lângă faptul că permite citirea datelor despre viitorul nostru și despre felul în care suntem.

Ce mână trebuie să citești?

Înainte de a căuta M-ul de pe mâna ta, primul lucru pe care trebuie să-l știm este exact care dintre mâinile noastre trebuie folosită pentru a citi viitorul. Potrivit anumitor tradiții, femeile trebuie să fie citite de mâna dreaptă, în timp ce mâna stângă este să citească destinul bărbaților. Totuși, conform altor surse, mâna stângă indică trecutul nostru, în timp ce în dreapta putem citi ce ne rezervă viitorul.

Ce spune M-ul de pe mâna mea despre felul în care sunt?

Oamenii ale căror linii de mână formează litera M sunt de obicei oameni speciali și deosebiți. Au un mare simț al intuiției, iar pentru mulți sunt ființe marcate, copii ai unei noi ere spirituale.

Aceste persoane se caracterizează printr-o mare personalitate de antreprenor. Nu au teamă de provocări și au un dar sau carismă deosebită atunci când vine vorba de încheierea de afaceri. De fapt, există maeștri în chiromanție care indică faptul că cei care au un M pe mână sunt predestinați succesului. Norocul și prosperitatea vor fi o constantă în viața lor profesională. Au o disciplină aparte și o automotivare demnă de apreciat.

În ciuda faptului că au acel talent special atunci când vine vorba de acțiuni antreprenoriale, oamenii cu M-ul în palmă nu obțin succesul prin înșelăciune. De fapt, ei tind să fie credincioși, loiali, cu mare dragoste pentru adevăr.