Reduceri, reduceri, reduceri! Totul în ultima perioadă este legat de prețuri cât mai mici și avantajoase. Cu Black Friday atât de aproape, nu este de mirare că mai toată lumea a intrat deja în febra cumpărăturilor.

Este și cazul site-ului eMag, care an de an atinge noi recorduri în vânzări și reușește să își lase clienții fără cuvinte.

Cei de la eMag sunt deja cunoscuți pentru reducerile lor uimitoare la electrocasnice, telefoane și alte gadgeturi, însă anul acesta se pare că au pregătit o nouă strategie care va surprinde pe toată lumea. Ei au anunțat că pentru 2019 au pregătit reduceri ce vor depăși 270 de milioane de lei.

Ce au pregătit anul acesta?

EMag și-a dorit în principal să suprindă. Pe lângă reducerile întâlnite și în anul 2018, ei vor pune la bătaie și câteva lucruri mai neobișnuite. Cât de departe au mers comercianții? Ei își doresc să își încânte cumpărătorii cu excursii, mașini și produse de îngrijire personală.

Pe lângă ofertele în sine, cei de la eMag și-au dorit ca experiența clienților să fie una cât mai bună. S-au concentrat pe îmbunătățirea platformei lor de cumpărături, tocmai pentru a evita situațiile neplăcute din anii anteriori când site-ul a picat și nu a putut fi folosit. În acest sens, ei au învestit suma de 3 milioane de euro, pentru a se asigura că totul va funcționa excepțional.

Pentru Black Friday, au pregătit peste 3,5 miloane de produse care vor fi la reducere, însă surpzizele nu se opresc aici.

Care este cel mai ciudat produs care va fi la ofertă la eMag? Nimeni nu s-a așteptat la acest răspuns. Este vorba de o mașină!

Se pare că un model de Ferrari va fi disponibil pentru achiziționare, iar prețul nu va fi unul de neglijat. Prețul lui inițial va fi redus cu 45.000 de euro, însă pentru moment nu sunt cunoscute modelul sau anul de apariție al bolidului.

Indiferent de aceste detalii, un lucru este clar: un Ferrari reușește cu succes să impresioneze pe oricine. Urmăritorii site-ului eMag așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi norocosul care va intra în posesia mașinii. Ce noroc, totuși, că mai sunt câteva zile până la Black Friday!