Cu toții știm cât de mult ne place perioada care urmează.

Reduceri, reduceri și iarăși reduceri. Cadouri perfecte pentru cei dragi, lucruri de care avem nevoie sau pe care ni le-am dorit de ceva timp dar au fost destul de scumpe sau pur și simplu lucruri de care nu avem neapărat nevoie, dar sunt atât de drăguțe încât nu ne am putut abține.

Reducerile din acest an sunt cele mai așteptate, așa că, cei de la eMAG ne propun un mic ghid de cumpărături pentru a putea avea un raport cât de cât bun între suma pe care o cheltuim și produsele pe care le cumpărăm.

Cu toții avem o lista cu produse preferate, iar în această perioadă este recomandăm să o avem deja pregătită. EMag oferă posibilitatea clienților săi să-și salveze produsele mult dorite, deci ce poate fi mai ușor? În plus, șansele ca acestea să fie reduse sunt extrem de mari, așa că toți ochii ar trebui ațintiți vineri către eMAG.

Stocurile sunt limitate, iar Black Friday înseamnă că toată lumea încearcă să prindă cele mai bune oferte. Pentru a te asigura că nu ratezi nici un produs, completează-ți toate datele de pe cont, inclusiv adresa de livrare și datele cardului. Asta îți va salva timp în momentul în care te-ai hotărât asupra unui produs.

Pe lângă site, cei de la eMAG au și propria aplicație. Toate produsele lor sunt disponibile pentru tine indiferent de locația ta. De asemenea, există și o funcție de notificări care te ține la curent cu cele mai bune oferte.

Salvează datele cardului tău, pentru a te asigura că cumpărăturile tale sunt cât mai eficiente. Pe lângă faptul că salvezi timp, în situația în care faci un retur, vei primii banii înapoi în maxim 30 de minute. Ce poate fi mai simplu de atât?

Black Friday ține toată ziua de vineri, 13 noiembrie. Asta înseamnă că toată ziua vor fi adăgate noi oferte, care trebuie urmărite îndeaproape. Cine știe? Poate chiar unul din produsele pe care ți le doareai de mult va fi la un preț avantajos.

Acestea fiind spuse, tot ce mai trebuie făcut acum este să așteptăm ziua de mâine! Spor la cumpărături tuturor!