Serialul The Bold Type care a  apărut în anul 2017 și între timp a ajuns la sezonul patru, s-ar putea să fie exact ce trebuie dacă îți este dor de o ieșire cu fetele.

Un serial simpatic, cu personaje simpatice, ușor de urmărit. De aceea astăzi vă fac cunoștință cu Jane, Kat și Sutten, aceste femei care sunt the bold type.

The bold type a fost creat pentru a aduce un omagiu revistei Cosmopolitan și fostei redactor-șef, Joanna Coles, care a fost și producător executiv al seriei în primele două sezoane.

Un serial colorat care își propune să ofere o viziune asupra jurnalismului de revistă amestecat cu puțină fantezie, puțină comedie și puțin mai multă dramă.  Iar cu ajutorul lui Jane, care este promovată de la statutul de asistentă, la cel jurnalist aspirant, și cu ajutorul celor două prietene Scarlet și Kat aveam ocazia să descoperim această ,,lume” frumoasă și puțin cam răutăcioasă.

La o primă privire, The bold type pare un serial superficial, în care putem regăsi cu ușurință un vibe ce te trimite mai degrabă cu gândul Gossip Girl și Sex on the City și într-o oarecare măsură așa este. Nu avem cum să o negăm.

Petrecerile fabuloase și strălucitoare, micile drame, acțiunea care se petrece în New York, toate acestea te-ar putea duce cumva în eroare.

Este mai mult decât un serial superficial

Cu toate acestea, la o privire mai atentă lucrurile sunt prezentate mult mai în detaliu. În ciuda acestei prezentări strălucitoare de la început, The Bold Type țintește povești mult mai pline de substanță despre auto-exprimare, politică, egalitate, sexualitate, religie, libertate și nu numai.

Iar cele trei protagoniste Jane, Kat și Sutten care lucrează pentru Scarlet Magazine ( o combinație între Cosmopolitan și Marie Claire) au ocazia să își descopere propriile voci și să afle care este drumul pe care trebuie să îl urmeze.

Desigur nu fiecare aspect din serial este la fel de profund, există multe lucruri superficiale și nerealistice care sunt aduse în prim-plan, dar cu toate acestea ,,la finalul zilei” există ceva care să te pună pe gânduri.

Așa că dacă vrei să te bucuri de ceva ușor și relaxant, care să îți ofere o doză de inspirație, atunci categoric ,,The Bold Type” este exact ce trebuie.