Jennifer Aniston i-a făcut o mare bucurie unui fan, repostând un mix în care acesta și-a imaginat cum ar petrece personajele din „Friends” în carantina

Jennifer Aniston este la fel de volubilă pe rețelele de socializare, ca în toate aparițiile sale publice și în rolurile jucate. Frumoasa divă si-a făcut fericit unul dintre fani, după ce a postat un mix făcut de acesta după melodia devenită celebră după ce a apărut pe coloana sonoră a serialului Friends, timp de 10 sezoane.

Un utilizator de TikTok, JC Stewart, a facut un remix la piesa tematică, I’ll be there for you, interpretată de Rembrands, în care și-a imaginat cum și-ar petrece distribuția serialului această perioadă de carantină, iar Jennifer Aniston i-a apreciat foarte mult postarea și a preluat-o pe contul ei de Instagram.

„Se pare că vom sta în casă timp de un an/ Sau s-ar putea să fie doar o zi, o săptămână, o lună, chiar nu este clar”, a cântat utilizatorul de TikTok în locul versurilor originale ale producției The Rembrandts, cu referire la situația de carantină în care se află acum și SUA. Din viața în carantină a celebrelor persoanej, Stewart și-a imaginat că ar face parte deschiderea frigiderului de mai multe ori pe zi și vizionarea serialului Tiger King de pe Netflix.

După doar câteva ore de la postarea remix-ului, actrița care a jucat-o pe Rachel Green în unul dintre cele mai iubite și urmărite seriale TV din toate timpurile, a re-postat coverul lui Stewart de pe TikTok pe pagina proprie de Instagram.

„Deci Jennifer Anniston m-a postat pe pagina sa de Instagram (…) în acest moment aș dori să-mi anunț retragerea pentru că am ajuns în vârf”, a glumit Stewart pe contul său de Twitter, evident flatat de reacția promptă a actriței.

 

Share.