Jennifer Aniston este la fel de volubilă pe rețelele de socializare, ca în toate aparițiile sale publice și în rolurile jucate. Frumoasa divă si-a făcut fericit unul dintre fani, după ce a postat un mix făcut de acesta după melodia devenită celebră după ce a apărut pe coloana sonoră a serialului Friends, timp de 10 sezoane.

Un utilizator de TikTok, JC Stewart, a facut un remix la piesa tematică, I’ll be there for you, interpretată de Rembrands, în care și-a imaginat cum și-ar petrece distribuția serialului această perioadă de carantină, iar Jennifer Aniston i-a apreciat foarte mult postarea și a preluat-o pe contul ei de Instagram.

„Se pare că vom sta în casă timp de un an/ Sau s-ar putea să fie doar o zi, o săptămână, o lună, chiar nu este clar”, a cântat utilizatorul de TikTok în locul versurilor originale ale producției The Rembrandts, cu referire la situația de carantină în care se află acum și SUA. Din viața în carantină a celebrelor persoanej, Stewart și-a imaginat că ar face parte deschiderea frigiderului de mai multe ori pe zi și vizionarea serialului Tiger King de pe Netflix.

După doar câteva ore de la postarea remix-ului, actrița care a jucat-o pe Rachel Green în unul dintre cele mai iubite și urmărite seriale TV din toate timpurile, a re-postat coverul lui Stewart de pe TikTok pe pagina proprie de Instagram.

„Deci Jennifer Anniston m-a postat pe pagina sa de Instagram (…) în acest moment aș dori să-mi anunț retragerea pentru că am ajuns în vârf”, a glumit Stewart pe contul său de Twitter, evident flatat de reacția promptă a actriței.