Reclamă
Reclamă

Într-o postare a Partidului Social Democrat, noul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, menţionează că partidul a plătit pentru momentul 10 august, prin pierderea alegerilor. „Deci plata pentru 10 august PSD și-a primit-o”!

Întrebat cum se raportează la momentul 10 august, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am înțeles că e o anchetă la DIICOT sau… Așteptăm justiția. Îmi cer scuze, eu nu am fost nici de o parte nici de cealaltă a baricadei în noaptea de 10 august. Evenimentul a fost gestionat gresit și un pic hazardat”, iar întrebat dacă a fost gestionat gresit de către Ministerul de Interne, Ciolacu a răspus că acest lucru urmează să fie stabilit de către instanță. „Nu îmi dau eu.. Sunt alții abilitați… E separația purterilor în stat”

Mitingul din 10 august, în Piața Victoriei rămâne o zi istorică pentru românii de pretutindeni. Sute de mii de oameni s-au adunat să scandeze nemulţumirile şi au ajuns la Spital din cauza violențelor dintre grupuri de huligani și jandarmii care au folosit gaze lacrimogene. Două arme de foc au fost furate de la jandarmi. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma incidentelor.

 

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro