Conform izvoarelor istorice existente, s-a demonstrat că pastele făinoase erau cunoscute în Sicilia încă din anul 826 d.Hr., fiind preparate…
Știri din categoria: Rețete culinare
O propunere delicioasă cu accente românești, o masă foarte hrănitoare destinată celor care sunt la început de drum în bucătăreală.…
Pare o poveste dar fasolea este nemuritoare, în 1980, un arheolog a descoperit în New Mexico, un vestigiu vechi de…
O rețetă specială pentru cei care țin post sau sunt vegetarieni. Dacă dorim putem servii cu măsline și carne. Ar…
Ciorbă de lobodă Un preparat ușor potrivit unor perioade de după abuzuri culinare 250 de grame de lobodă roșie2 …
Pentru început: apa este soluția cheie împotriva mahmurelii. Trebuie să te hidratezi, pentru a obține un efect rapid o poți…
O altă propunere pentru începători și persoanele grăbite deopotrivă. Un desert care trece peste minimul de satisfacție „desertică”, puteți foarte…
Țuica, renumita băutură alcoolică românească, obținută prin distilarea fructelor, a cărei denumire era cunoscută în toate cele trei principate istorice…
Din seria felurilor de mâncare pentru cei la început de drum în ale gătitului sau pentru cei mai grăbiți. O…
Vă invit într-un mic periplu prin fantasma lui Bacchus, zeul vinului. Cunoscut și ca Dionysos. Zeul i-a învățat pe oameni…
Prăjitură fără coacere cu biscuiți, cremă de vanilie și ciocolată Pentru începătorii în bucătărie: prăjitură fără cocere Crema de vanilie:…
Negresa a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii la sfârșitul secolului al XIX-lea. Există o puzderie de…