Această supă rece de castraveți este tot ce îți poți dori dacă nu ai timp să gătești.
Ce poate fi mai bun decât să te răsfeți cu o supă rece delicioasă și plină de suflet, făcută cu prospețimea castraveților, a iaurtului și a condimentelor. Adesea relaționăm supele cu mesele de iarnă. Dar există anumite supe care sunt grozave pentru vară (și nu numai) și fac o masă ușoară perfectă.
De asemenea, această supă este făcută din năut fiert. Care adaugă o textură cremoasă și este grozavă pentru cei care urmăresc greutatea. Deoarece această supă este încărcată cu proteine, care este bună și pentru persoanele care suferă de diabet. Acest fel de mâncare poate fi ajustat după gust. Savureaz-o rece cu pâine sau crutoane!
Ingrediente
3 Porții :
3 castraveți.
1 cană de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.
1 cană de năut.
2 ardei iuți verzi.
1 mână de frunze de coriandru.
sare de usturoi după cum este necesar.
piper negru după cum este necesar.
1 lingură ulei de masline extravirgin.
3 căței de usturoi.
apă după cum este necesar.
Mod preparare
Pasul 1 / 3 Curățați castraveții și tăiați-i bucăți mici.
Pentru a face această supă rapidă, spălați și înmuiați năutul peste noapte, scurgeți apa și fierbeți sub presiune pentru 3-4 fluiere. Spălați și curățați castraveții și tăiați-i în bucăți mici.
Pasul 2/3 Amestecați totul.
Luați un blender și adăugați castraveții, ardei iute verzi, castraveți ras, năut, iaurt, piper negru, sare și frunze de coriandru. Continuați să amestecați până când amestecul se transformă într-o supă cremoasă groasă.
Pasul 3 / 3 Adaugă usturoi prăjit și bucură-te.
Luați o tigaie și adăugați ulei de măsline împreună cu usturoiul, prăjiți bine și turnați peste supă, dați-i un amestec frumos. Ornează așa cum îți place și bucură-te!
Ierburile sunt, de asemenea, populare, în special menta, arpagicul sau mărarul. Majoritatea vor apela la mărar. Gustul iaurtului înseamnă că nu ar trebui să fie nevoie de stropi de citrice. Dar gustă-l și vezi cum îți place mai mult.