Se apropie cea mai așteptată perioadă din an, ci anume ziua de Black Friday. În România, reducerile vor începe vinerea aceasta, în data de 15 noiembrie, iar apoi pe data de 29 noiembrie va fi Black Friday Internațional.

Deși la început fenomenul de Black Friday nu era unul foarte cunoscut în România, acum a devenit din ce în ce mai popular. An de an, cumpărătorii și vânzătorii capătă din ce în ce mai multă experiență, iar acest lucru este benefic de ambele părți.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Cei mai mari distribuitori din țară s-au pregătit din timp pentru această zi, iar vineri sunt gata să-și surprindă clienții cu cele mai bune oferte. Pe lângă cumpărăturile clasice, din magazin, cred că suntem cu toții de acord că shoppingul online este mult mai comod și ne oferă mai multe variante.

Ce situri ar trebui să avem în vedere în anul 2019 pentru Black Friday?

Pe lista tututor cumpărătorilor ar trebui să fie eMAG, în special pentru varietatea de produse pe care le oferă. Aici poți găsi orice, de la electrocasnice, telefoane, laptopuri până la articole vestimentare și de înfrumusețare. Cu toate că încă nu au făcut dezvăluiri legate de ofertele lor, acestea vor suprinde mai mult ca sigur cumpărătorii. Cei de la eMAG mizează cel mai mult pe site-ul și aplicația lor, mai ales datorită accesibilității oferite. Dacă doriți să dați lovitura anul acesta de BlackFriday, fiți cu ochii pe eMAG!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Un alt site care s-a pregătit temeinic pentru Black Friday este elefant.ro. Campania lor se intitulează „Gala prețurilor mici” și anunță reduceri de până la 90%. Genți, ceasuri, parfumuri, cărți, toate vor fi reduse și pot fi chiar ale dumneavoastră.

FashionDays a dat startul reducerilor mai devreme anul acesta. Ei au început Black Friday pe 13 noiembrie, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru a căuta cea mai bună ofertă. Site-ul a anunțat reduceri de până la 80%.

Alte site-uri care ar trebui avute în vedere vinerea aceasta sunt: Notino, Altex, Answear, AboutYou. O listă completă a distribuitorilor și magazinelor online poate fi găsită aici, pe site-ul oficial Black Friday.