Ce poate fi mai bun decât reducerile de Black Friday? Reducerile prelungite de la Fashion Days!

Cei de la Fashion Days s-au hotărât să dea startul ofertelor pentru Black Friday mai devreme anul acesta, iar pasionații de fashion nu pot fi mai fericiți de atât.

Reducerile încep chiar de mâine, 13 noiembrie și vor dura până vineri, 15 noiembrie. Site-ul a anunțat că a pregătit oferte irezistibile pentru mai mult de 1 milion de produse, de la sute de branduri cunoscute. Reducerile vor fi de până la 80%!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Ei au recomandat clienților ca mâine să se trezească dis-de-dimineața și să plaseze comenzile cât mai rapid, mai ales că Black Friday este doar o dată pe an. Ofertele vor fi atât de tentante, încât împătimiții de modă vor găsi foarte greu să le refuze.

Pentru o experiență de cumpărături mai ușoară, puteți descărca aplicația Fashion Days și să vă salvați datele cardului și adresa de livrare. Tot ce aveți de făcut mâine este să vă alegeți produsele preferate și să plasați comanda. Mai mult decât atât, retururile produselor sunt gratuite, iar coletele pot fi verificate la livrare.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Încă un lucru important: cu cât plasați comanda mai repede, cu atât vor ajunge produsele mai rapid la dumneavoasră.

Campania lor de reduceri a început chiar de zilele acestea, când Fashion Days și-a ținut la curent fanii de pe pagina lor oficială de Facebook. Ei au oferit câteva monstre de oferte, care vor fi disponibile pe site începând de mâine.

Printre acestea, se numără:

1. Geci de iarna de la 129.99 lei
2. Bocanci de la 139.99 lei
3. Ceasuri de la 259.99 lei

Ce branduri vor avea produse disponibile pentru achiziționarea la preț redus?

Având în vedere că Fashion Days are o gamă largă de branduri, nimic nu pare imposibil. Până acum, ei au fost destul de discreți în ceea ce înseamnă divulgarea numelor de firme, însă câteva sunt: UGG, Love Moschino, FILA, Nike, Fossil. Cu toate acestea, ei au anunțat că vor exista sute de branduri care vor beneficia de oferte.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Tot ce mai rămâne acum de făcut este să înceapă cumpărăturile. Având în vedere că platforma are o gamă foarte variată de produse, este imposibil să nu găsiți ceva care să vi se potrivească. Femei, bărbați, copii, toți sunt așteptați mâine pe Fashion Days!