Nu ratați ocazia de a participa la cel mai popular eveniment de shopping care înglobează cele mai multe oferte și reduceri.

Black Friday la eMAG are loc pe 15 noiembrie 2019 și are pregătit pentru dumneavoastră o gamă diversificată de produse începând cu televizoare, laptopuri și gaming, telefoane de ultimă generație, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, chiar și articole de cosmetică, de îngrijire personală, articole pentru copii, jucării, bijuterii etc.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

Dintre ofertele spectaculoase pe care reprezentanții eMAG le-au comunicat se numără și un Ferrari, a cărui reducere este de 45.000 de euro. De la suma inițială de 308.000 de euro acesta va fi vândut cu 263.000 de euro. Pe lângă această ofertă, au mai fost adăugate recent și alte articole precum un Laptop LENOVO IdeaPad S145-15IWL, Intel Celeron 4205U 1.8GHz, 15.6″ HD, 4GB, 1TB care dispune de o reducere de 50%, prețul inițial fiind de 999,99 lei, el putând fi achiziționat cu 499,99 lei, dar și o Stație de călcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W,boiler 5 bar, 1L care a avut o reducere de 64% de la prețul inițial de 849,99 de lei fiind scoasă pe piață la prețul de doar 299,99 de lei.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

Nu trebuie să uităm de faptul că eMAG dispune și de o aplicație disponibilă pentru posesorii de Android, dar și pentru cei de iPhone care vă permite să vă pregătiți cumpărăturile din timp, să adăugați produsele la favorite, iar când prețul acestora va scădea, dumneavoastră veți fi anunțați printr-o notificare. Trebuie să salvați datele cardului dumneavoastră în contul eMAG accesând secțiunea Cardurile mele, astfel veți comanda cu mai multă rapiditate, dar și în siguranță.Este necesar să amintim faptul că în caz de retur, banii vă vor fi înapoiați în 30 de minute.
Ofertele noi la eMAG apar pe parcursul întregii zile, așa că nu ezitați să faceți cumpărături în orice moment al zilei. Este foarte important să vă treziți mai devreme pentru a putea prinde cele mai bune oferte de la eMAG, căci stocul se poate epuiza în câteva secunde.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

Iulian Stanciu, CEO-ul companiei a anunțat ca 99% din produsele comandate de Black Friday vor fi livrate până pe 28 noiembrie: ,,70% dintre comenzi vor fi livrate în primele cinci zile, firmele de curierat vor lucra non-stop” a declarat CEO-ul eMAG.
Profitați de aceste reduceri, economisiți mai mulți bani, căci anul acesta se anunță prețuri excelente la produse excelente.