Alertă pentru pasionații de modă de pretutindeni! Fashion Days, una dintre cele mai mari platforme de fashion din România, pregătește oferte de nerefuzat pentru ziua Black Friday.

Black Friday este una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, în special pentru că ziua aduce reduceri peste reduceri. An de an, vânzătorii și cumpărătorii capătă experiență, iar acest lucru face ca experiența cumpărăturilor să fie din ce în ce mai plăcută.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Mii de produse, de la cele mai apreciate branduri din toată lumea, vor avea prețuri irezistibile, care nu trebuie ratate. Pentru că acest lucru nu a fost suficient, cei de la Fashion Days au pregătit încă o surpiză plăcută clienților.

Reducerile de Black Friday încep chiar de mâine, 13 noiembrie 2019.  Articole vestimentare, accesorii și încălțăminte, toate vor fi disponibile la prețuri cu reduceri de până la 80%.

Cumpărătorii sunt sfătuiți să urmărească platforma îndeaproape și să își salveze produsele preferate în lista de dorințe, tocmai pentru a fi siguri că nu ratează nici o ofertă. De asemenea, aplicația Fashion Days are și o funcție de notificări, care odată activată ține utilizatorul la curent cu cele mai bune oferte, în special pentru produsele salvate.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Veștile bune nu se opresc aici! Pe lângă zilele prelungite de reduceri, cei de la Fashion Days au pregătit pentru clienții lor 40 de vouchere în valoare de 1000 de lei fiecare. Ce trebuie să faci pentru a avea o șansă să câștigi unul dintre aceste vouchere? Nimic mai simplu.

Oferta se adresează posesorilor de carduri Mastercard. Tot ce trebuie ei să facă este să salveze datele cardului atunci când plasează prima comandă pe site, în data de 13 noiembrie. După aceea, ei vor intra automat în tragerea la sorț pentru aceste vouchere.

Campania va dura până în data de 15 noiembrie, iar participanții trebuie să aibă peste 18 ani. Câștigătorii vor fi anunțați prin email, la adresele cu care s-au autentificat pe site. Tot prin email vor fi trimise și voucherele, care vor fi expediate în termen de 15 zile câștigătorilor. Acestea vor fi valabile timp de 60 de zile și vor putea fi utilizate integral la o singură comandă de pe FashionDays.