O nouă vedetă apare în serialul Sacrificiul! Iată ce rol va juca

Antena 1 a dat mega lovitura! O nouă vedetă a semnat cu postul de televiziune și va putea fi văzut pe micile ecrane începând din februarie. Vedeta va juca în serialul Sacrificiul, sezonul 2, intitulat sugestiv „Alegerea”, cea mai nouă producție semnată Ruxandra Ion.
Cine este noul actor
Numele său este Marian Olteanu şi este proaspăt absolvent al UNATC. Acesta a jucat în mai multe piese de teatru şi a obţinut premiul pentru cea mai bună interpretare masculină.

Marian Olteanu îl va interpreta pe Sorin, un copil de bani gata. Sorin va fi genul de bărbat care are tot ce îşi doreşte de la viaţă, primit de la tatăl său. La un moment dat, Sorin se află în cădere liberă din cauza lipsei de sprijin din partea tatălui condamnat la închisoare, iar tânărul va trebui să se descurce singur, însă se va împrieteni cu Victor, un alt nou actor.

“Am observat că de câțiva ani serialele TV se bucură de o popularitate foarte mare și nu poate fi decât un lucru benefic pentru mine să fac parte dintr-un asemenea proiect. Sunt convins că mă va ajuta foarte mult să evoluez ca actor, pentru că este o diferență foarte mare între teatru și film. M-am bucurat când am văzut că fac parte din aceeași distribuție cu colegul meu de la Teatrul Mic, domnul Claudiu Istodor. Mi-aș dori din tot sufletul să am o secvență cu doamna Ana Ciontea și cu domnul Marian Râlea, dar să vedem dacă mi se va îndeplini dorința. Pe domnul Mihai Gruia Sandu, care mi-a fost profesor, l-am sunat înainte să merg la casting și l-am întrebat ce să fac, iar răspunsul a fost simplu: <<Mariane, du-te și fă ce știi, pentru că știi!>> Îi mulțumesc doamnei Domnica Cîrciumaru că m-a propus la casting și doamnei Ruxandra Ion pentru că m-a ales să fac parte din distribuția serialului Sacrificiul. Pe această cale aș vrea să îi invit pe telespectatori să mă urmărească în serialul Sacrificiul, dar și în spectacolele de la Teatrul Mic!” a declarat Marian Olteanu.

Toate personaje noi şi mult aşteptatele poveşti din Sacrificiul – Alegerea, revin pe micile ecrane începând cu zilele de 12 şi 13 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi Antena Play.

Lasă un răspuns

ALARMĂ! Căldurile neobişnuite pentru perioada de iarnă au efecte devastatoare pentru România!

Oficial! Ana Birchall şi-a luat adio!

Back to Top