De ceva vreme au existat zvonuri, dar acum se pare că există și o speranță reală pentru o nouă adaptare a celebrei serii de romane pentru copii al lui CS Lewis, ,,Cronicile din Narnia” care va fi făcută de cei de la Netflix.

Pe 16 aprilie 2020, Netflix a anunțat că a cumpărat drepturile asupra tuturor celor șapte cărți ale seriei scrise CS Lewis.

Gigantul de streaming a anunțat că a stabilit un acord multianual cu compania CS Lewis.

Ce se știe despre adaptarea Netflix  până acum

În primul rând producătorii celor trei filme ale seriei Cronicile din Narnia, Vincent Sieber și Imprint Gordon împreună cu nepotul lui CS Lewis, Douglas Gresham, vor produce și noua serie.

De asemenea, Netflix a anunțat că vor „transforma povești clasice din universul Narnia în episoade și filmele pentru abonații săi din întreaga lume.”

Momentan, nu este clar dacă noul serial va fi o continuare a trilogiei filmelor din 2005 „Leul, vrăjitoarea și dulapul” până în 2010.

În momentul de față, în afară de confirmarea că Netflix a dobândit drepturile de adaptare a seriei, nimic altceva nu a fost confirmat, nici măcar o dată de lansare, potențiali membri ai distribuției sau chiar o premisă pentru serial.

Cel mai mare gigant în streaming nu a anunțat dacă din noul său film sau serie vor face parte actorii din primele 3 filme, inclusiv Eddie Izzard, Will Poulter, Simon Pegg, Tilda Swinton sau Liam Neeson sau dacă vor folosi o distribuție complet nouă.

Deocamdată fanii trebuie să aștepte alte vești despre serie din partea celor de la Netflix.

Share.