Mira s-a mutat cu câțiva ani în urmă la București pentru a-și urma visul. Tânăra originară din Gorj a fost extrem de ambițioasă și nu s-a lăsat până când numele ei nu a ajuns cunoscut în toată țara. Acum, Maria Mirabela Cismaru are o carieră fulminantă, lansează hituri pe bandă rulantă și s-a așezat la casa ei. La propriu.

Mira și-a făcut cadou de ziua ei o casă

Mira a împlinit la începutul anul 26 de ani. Pentru artistă, acesta a fost un prag al maturizării și a simțit nevoia propriului spațiu de creație și de relaxare. Astfel, artista și-a cumpărat propria casă pe care a amenajat-o după gusturile ei. Mira a lucrat cu cei mai designeri de interior și arhitecți, iar cei care o urmăresc au observat că are elemente comune cu locuința Adelei Popescu. Cele două vedete au lucrat cu același arhitect, iar rezultatul a fost exact așa cum și l-au imaginat și l-au proiectat.

Mira a lucrat la casă împreună cu o echipă de specialiști, dar a avut parte și de ajutorul tatălui ei. Vedeta a primit zeci de întrebări legate de tot procesul de construcție, de alegerea mobilei, de accesoriile din casă, așa că a decis să realizeze un vlog pe tema asta. Casa Mirei este structurată pe un etaj, iar la mansardă află locul preferat de „joacă” al artistei. Acolo are amenajat un mini-studio, locul unde își compune piese, dar și un spațiu unde poate repeta coregrafiile alături de colegele ei.

Mira s-a mutat la casa ei. Artista și-a dorit o locuință modernă, nu prea feminină și potrivită pentru o familie
Unica
Mira s-a mutat la casa ei. Artista și-a dorit o locuință modernă, nu prea feminină și potrivită pentru o familie
Unica
Mira s-a mutat la casa ei. Artista și-a dorit o locuință modernă, nu prea feminină și potrivită pentru o familie
Unica

De unde s-a inspirat artista în alegerea cromaticii?

Mira a recunoscut că locuința ei nu este una feminină, așa cum se așteptau fanii. Artista a mers mai mult spre zona industrială, s-a inspirat de pe Pinterest și cu ajutorul arhitectului a ajuns la rezultatul de azi.

”După cum v-am promis, vă prezint și eu căsuța mea, la care credeți-mă, am muncit foarte mult. Bineînțeles, cu un arhitect. A fost foarte mult de muncă, dar o să vă povestesc pe parcurs. O să vă arăt tot ce am făcut, de unde am luat lucrurile, cu cine am colaborat și ce vă recomand.”, a spus Mira în introducerea vlogului.

„Cred că mi-a mâncat undeva la 6 luni din viață, nu exagerez. Am avut familia alături, tata, mama, prietenii. M-au ajutat fiecare în parte cu tot ce au putut. Tata a pus gresie, parchet, eu cu mâinile mele am zugrăvit pereții. Nu am găsit muncitori care să vină în timp util, așa că am zis să fac eu. Am făcut inclusiv rosturile de cărămidă cu mâinile mele.”, a mai spus Mira.

„A fost o experiență interesantă. E altceva când faci tu cu mâinile tale. Atunci când te implici cu toate resursele pe care le ai, satisfacția e pe măsură. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, sunt foarte fericită. Sunt fericită că am cunoscut niște oameni extraordinari prin intermediul acestei casei,”, a completat Mira.

„O să spuneți că nu vi se pare o casă feminină. Am mai primit feedback-uri de genul acesta. Este o casă destul de neutră. Nici prea bărbătească, nici prea feminină. Este o casă perfectă pentru o familie. Mi-aș face o familie aici. Cred că și de-asta am optat pentru o casă mai mare. Poate în doi ani îmi doresc să fac copii și atunci ce fac? Mă mut așa dintr-o parte în alta? Mai bine stau aici.”, a mai spus Mira în încheierea vlogului.