Michelle Obama a anunțat lansarea unui film documentar pe baza experiențelor pe care le-a trăit după ce a scris cartea ,,Becoming”.

Documentarul va oferi o „privire rară și de aproape” asupra fostei prime doamne a Americii în perioada în care a pornit în turneu pentru a-și promova cartea Becoming.

Documentarul va fi lansat pe Netflix, pe 6 mai.

„Sunt încântat să împărtășesc faptul că, pe 6 mai, Netflix va lansa Becoming”.
Documentarul este regizat de Nadia Hallgren și va „împărtăși poveștile oamenilor uimitori pe care i-am cunoscut după lansarea memoriului meu”, a scris Obama într-o postare pe Twitter.

„Becoming”, a fost lansată în toamna anului 2018 și a devenit rapid cea mai vândută carte hardcover din acel an. Până în prezent, a vândut peste 10 milioane de exemplare, potrivit editorului de carte Penguin Random House.

Într-o declarație, Michelle a spus că, deși este „greu în aceste zile să te simți împământenit sau plin de speranță”, speră că cei care vor urmării filmul vor găsi ,,bucurie și un pic de răgaz în ceea ce a făcut Nadia”.

Michelle Obama a scris, de asemenea, și despre pandemia de coronavirus și această perioadă de carantină, spunând:

,,Chiar dacă nu ne mai putem aduna sau hrăni cu energia grupurilor, chiar dacă mulți dintre noi trăim cu mâhnire, singurătate și frică, trebuie să rămânem deschiși și să putem să ne punem în pantofii altor oameni.

Empatia este linia noastră de viață aici. Este ceea ce ne va duce în cealaltă parte. Să o folosim pentru a ne redirecționa atenția către ceea ce contează cel mai mult, pentru a ne reconsidera prioritățile și pentru a găsi modalități de a reface lumea mai bine după imaginea speranțelor noastre.

Chiar și în perioadele grele, poate mai ales în vremurile grele, poveștile noastre ne ajută să ne cimentăm valorile și ne consolidează conexiunile. Împărtășirea lor ne arată calea de urmat. Vă iubesc și îmi este dor de voi toți”, a scris fosta primă doamnă într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Cartea Becoming (Povestea mea) se găsește și în România și a fost tradusă de editura Litera.

Share.