Reclamă
Reclamă

Este vorba despre cunoscutul Will Smith care a scris o carte autobiografică „Will”. În această scriere actorul povestește cum tatăl lui era extrem de violent, mai ales cu mama sa, motiv pentru care a jurat că bărbatul va plăti pentru bătăile pe care i le dădea mamei lui.

„Tatăl meu era violent dar în același timp venea la fiecare meci, piesă de teatru și recital. Era un alcoolic dar era treaz la fiecare premieră a unuia din filmele mele”, spune americanul.

Will Smith și-a văzut mama plină de sânge

Will Smith a povestit un moment crunt dintre mama și tatăl său despre care spune că l-a bântuit ani de zile.

 „Când aveam 9 ani l-am văzut pe tatăl meu lovind-o în cap pe mama atât de tare încât s-a prăbușit la podea. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment din acel dormitor m-a definit cine sunt ca persoană probabil mai mult decât oricare alt moment din viața mea”, afirmă acesta.

Reclamă

De atunci, povestește actorul, tot ce a făcut în viață, au fost o „serie subtilă de scuze” față de mama lui fiindcă în acea zi nu a putut acționa și nu l-a înfruntat pe tatăl său. Will Smith consideră că în ziua când tatăl său a bătut-o atât de rău pe mama sa, el a fost un laș.

Will Smith: Un întuneric a început să crească în mine

Actorul a jurat față de sine ca într-o zi o va răzbuna pe mama sa. Decenii mai târziu, tatăl lui s-a îmbolnăvit de cancer, iar actorul îl îngrijea.

 „Într-o noapte, în timp ce îl duceam cu grijă în scaunul de rotile din dormitorul său către baie, un întuneric a început să crească în mine…M-am oprit la capătul scărilor. L-aș putea împinge în jos și aș putea scăpa basma curată cu ușurință. Însă deceniile de durere, furie și resentimente s-au stins apoi încet, am dat din cap și l-am dus pe Tăticul la baie”, povestește Will Smith.

Will Smith a declarat că .și-a canalizat furia într-o altă perspectivă, spunând că nimeni nu își poate permite nimic din lumea materială care să ofere liniște sau împlinire. Ce contează la final nu este cât de mult te-au iubit oamenii, ci cât de bine i-ai iubit tu pe ei.

Părinții lui Will Smith au divorțat în 2000 și tatăl actorului a murit în 2016.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro