Gest superb făcut de Tom Hanks pentru un băiețel numit Corona care a fost hărțuit din cauza numelui său

Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images

Actorul Tom Hanks i-a făcut o surpriză micuțul Corona DeVries, din Helensvale de pe coasta de nord, care i-a scris pentru prima dată domnului Hanks și soției sale, Rita Wilson, luna trecută, pentru a le ura o recuperare rapidă.

În scrisoarea trimisă, băiatul a mărturisit că își iubește numele, dar a fost hărțuit și numit „coronavirus” la școală de la începutul pandemiei.

„Sunt foarte trist și furios când oamenii mă numesc așa”, a scris băiatul.

Tom Hanks a trimis o scrisoare ca răspuns:

„Dragă prieten Corona.

Scrisoarea ta a făcut-o pe soția mea și pe mine să ne simțim atât de minunați!

„Îți mulțumim că ești un prieten atât de bun – prietenii îi fac pe prieteni să se simtă bine atunci când sunt la pământ.
Chiar dacă nu mai eram bolnav, primirea scrisorii tale m-a făcut să mă simt și mai bine”

Pe lângă scrisoare, Tom a trimis noului său prieten și o mașină de scris specială – cea pe care a luat-o cu el la Spitalul Universitar Gold Coast în urma diagnosticării lui COVID-19.

,,Am crezut că această mașină de scris se va potrivi”, a scris actorul.
„Întreabă un adult cum funcționează. Și folosește-o pentru a-mi scrie înapoi”, a mai adăugat Tom Hanks.

Hanks a inclus, de asemenea, papetărie și plicuri auto-adresate în colet pentru a se asigura că poate păstra legătura cu noul său prieten Corona.

Tatăl micului Corona, Kevin, a declarat pentru canalul australian 9 News, că a fost un „gest incredibil de amabil și neașteptat”.

El a spus: „Acea mașină de scris a însemnat foarte mult pentru Tom, iar pentru el să i-o dea lui Corona este foarte, foarte special.

Familia a dezvălui că băiatul i-a trimis scrisoare lui Tom Hanks pentru că este un mare fan al lui Woody în filmele Toy Story.

Referindu-se la melodia tematică a filmului, Tom Hanks și-a semnat scrisoarea către Corona cu o notă scrisă de mână în care spunea: „Ai un prieten în mine”.

Sursa: Insider.com

Lasă un răspuns

George Burcea dă cărțile pe față și o umilește din nou pe Andreea Bălan! ”Păi ce expemplu dai tu copiilor tăi, bre?”

Jigou (pulpă) împănat și legume umplute cu brânză prăjită. Rețeta lui Mircea Dinescu