Ultimul Crăciun

Queen , Elton John , Bruce Springsteen , The Beatles … au inspirat filme nostalgice în ultimii doi ani. Și acum este rândul lui George Michael. O comedie romantică, „Ultima Crăciun” o are pe Emilia Clarke ( Game of Thrones ) ca asistentă a magazinului Bridget Jones-y a cărei viață la Londra este o mizerie, și Henry Golding ( Crazy Rich Asians ) ca burlac eligibil care o scoate din acea mizerie.

La Belle Époque

La Belle Époque, de Nicolas Bedos, este o încrucișare între The Truman Show, Midnight in Paris și comediile de înaltă concepție ale lui Charlie Kaufman – dar este mai rapidă și mai amuzantă decât oricare dintre ele. Guillaume Canet joacă directorul unei companii de teatru; pentru prețul corect, el poate organiza o cină care pare să aibă loc în orice perioadă istorică pe care o doriți. Cei mai mulți clienți optează să se întoarcă cu un secol sau doi, dar un caricaturist cu ziare (Daniel Auteuil) alege să revizuiască cafeneaua unde s-a întâlnit cu soția sa (Fanny Ardant) la începutul anilor ’70.

Frozen 2

Frozen a produs cele mai multe încasări din 2013 și, până la remake-ul The Lion King, a fost cel mai mare film de animație care a fost înregistrat vreodată , așa că nu este surprinzător faptul că studioul a făcut partea a doua.Premisa lui Frozen II este aceea că Elsa, Anna, Olaf și Kristoff părăsesc Arendelle să caute sursa magiei glaciare a Elsei. Deși milioanele de copii care au iubit primul film sunt mai mari acum, așa că ar putea să-i ofere o primire „înghețată”, producătorii au încredere în cei mici că vor îmbrățișa cu drag noul film animat.