Reclamă
Reclamă

O cunoscută cântăreață va juca în cel de-al nouălea film Fast & Furious, alături de Vin Diesel, care de altfel a și făcut anunțul pe Instagram.

Într-un scurt videoclip în care protagonistul și aceasta s-au filmat, nu au vorbit despre ce rol va juca artista, însă cert e că urmăritorii au putut vedea că despre cântăreața americană de rap, Cardi B. este vorba, – vedeta nefiind la primul rol, ea jucând și în Hustles. Film ce încă poate fi văzut în cinema și în care joacă, de asemenea, Constance Wu și Jennifer Lopez.

În 2020 vor mai fi în film și: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Helen Mirren şi Charlize Theron, o surpriză fiind și apariția lui John Cena.

Fast & Furious 9 va apărea anul viitor în data de 22 Mai și este regizat de Justin Lin, acesta relizând și filmele de dinainte: The Fast and the Furious: Tokyo Drift’ (2006), ‘Fast & Furious’ (2009), ‘Fast Five’ (2011) şi ‘Fast & Furious 6’ (2013), conform voxbiz.ro.

Reclamă

Filmele din seria Fast & Furious au avut până acum încasări de 5,981 miliarde de dolari în întreaga lume, conform datelor portalului de specialitate Box Office Mojo.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro