Zi plină de emoții pentru Anne Douglas, la împlinirea a 101 ani de viață. Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât aceasta a fost prima aniversare a vedetei fără soțul ei, legendarul actor Kirk Douglas, care a decedat, anul acesta, la vârsta de 103 ani.

Reclamă

Din cauza pandemiei de coronavirus, Anne Douglas a fost sărbătorită în mod inedit, la locuința sa din Los Angeles. Familia i-a organizat acesteia o petrecere neobișnuită, la care au invitat toți prietenii sărbătoritei. Din cauza restricțiilor dictate de epidemia de COVID-19, care a pus și america pe jar, invitații doar au trecut cu mașina prin fata casei lui Anne și i-au transmis mesaje de „La mulți ani”.
Nepotul Văduvei lui Kirk,, Cameron Douglas este cel care a filmat momentul emoționant. Fiul de 41 al lui Michaela Douglas și-a exprimat regretul, într-o postare pe Instagram că bunicul a lipsit de la această petrecere în familie.
“Iată-ne, am sosit la petrecerea de 101 ani a lui Anne. Prima aniversare fără Pappy. Am așteptat la rând 20 sau 30 de minute ca sa-i spun La mulți ani lui Anne (…) “La multi ani, Oma, pentru cei 101 ani de dragoste, lumină și înțelepciune! Te iubesc!”, a scris Cameron, în postarea lui.
Kirk și Anne Douglas au trăit împreună una dintre cele mai frumoase și mai longevive povești de dragoste de la Hollywood, timp de 65 de ani.