Chiar dacă ultimul sezon a avut premiera în martie 2020, nu putem să nu aducem în discuție un posibil sezon 4. Mai ales că finalul sezonului 3 a lăsat de înțeles că ar putea urma o altă continuare.

Seria originală Elite de la Netflix a devenit extrem de importantă de la lansarea din 2018. Deși pare o dramă pentru adolescenți, seria a atras rapid atenția și a  dovedit că merită să fie în lumina reflectoarelor.

În doar trei ani, drama adolescentină  și-a asigurat deja trei sezoane. Faptul că a acumulat recenzii pozitive în mare parte și că a atras multor spectatori, a ajutat la reînnoirea rapidă a seriei.

 Sezonul 4 Confirmat?

Cu toate că Netflix nu a făcut un anunț oficial, membrii distribuției Elite au confirmat că sezonul viitor al seriei va avea o distribuție nouă.

Produs de Carlos Montero și Dario Madrona, serialul a câștigat o imensă popularitate datorită personajelor și poveștii sale. Înainte ca Netflix să anunțe ceva, mass-media spaniolă a vorbit despre producția seriei. Acesta a raportat că Netflix  lucrează la pre-producția sezonul 4 și sezonul 5.

Totuși, următorul sezon ar putea să apară la jumătatea sau sfârșitul anului 2021. Având în vedere ratingul Elite la nivel mondial, ar fi logic ca Netflix să dea undă verde, așa că anunțul ar putea fi făcut în curând.

Sezonul următor va prezenta mai ales o nouă distribuție.

Georgina Amoros, care o interpretează pe Cayetana a spus într-un videoclip:

„Este un sezon în care ciclul este finalizat. Începe un altul. Pregătiți-vă șervețelele pentru că veți avea nevoie de ele.” potrivit BuzzPop

Alvaró Rico, care îl interpreta pe Polo, a adăugat,

„Este sfârșitul definitiv al evoluției personajelor.”

Cu alte cuvinte, fanii vor trebui să-și ia rămas bun de la fețele vechi pe care le-au văzut în sezoanele trecute. Detaliile sunt puține privind  noua intrigă din sezonul patru. Cu toate acestea, un lucru este sigur, se va îndepărta de comploturile  sezoanelor anterioare. Cel mai probabil va începe o altă poveste cu noi adolescenți. De asemenea, dacă povestea este încă setată în Las Encinas sau nu, rămâne de văzut.

Share.