Johnson a postat joi pe Instagram o poză în care a anunțat că data lansării pentru viitorul său film de supereroi DC va fi 22 decembrie 2021.

În postarea sa, Johnson a spus că a visat întotdeauna să fie un supererou în timp ce crește și, în special, îl iubea pe Superman.

„Dar, la câțiva ani în fantezia mea, mi-am dat seama că Superman este eroul ce eu nu aș putea fi niciodată. Eram prea rebel. Prea tare. Prea dedicat.”, a scris el. „În ciuda necazurilor mele, eram încă un copil bun, cu inima bună – îmi plăcea doar să fac lucrurile în alt fel. Acum, ani mai târziu, ca om cu același ADN pe care îl aveam ca atunci când eram copil – visele mele de super-erou s-au împlinit. ”

Potrivit lui Johnson, care va urma rolul următor al filmului „Jumanji”, în decembrie, Black Adam este „binecuvântat de magie cu puteri egale cu Superman, dar diferența este că el face lucrurile diferit. ”

Acest rol este diferit de oricare altul pe care l-am jucat vreodată în cariera mea și sunt recunoscător pentru lucrurile pe care le vom face împreună în această călătorie.”
Personajul a fost creat de Otto Binder și CC Beck și este inamicul lui Shazam, care este interpretat de Zachary Levi în Universul DC Extended.