Cel mai bun hot dog înseamnă să cunoașteți modalitatea perfectă de a-l găti. Indiferent dacă îl prăjiți, sau pe grătar, sau îl fierbeți.
Iată tot ce trebuie să știi. Vă este poftă de hot-dog-ul desăvârșit? Da, și nouă. Așa că ia-ți o chiflă, cuibărește-ți un hot dog-ul în el și stoarce un zig-zag de muștar galben sau orice alte condimente îți dorești. Rețineți, deși există multe moduri de a găti un hot-dog, fiecare creează o experiență diferită. Metodele de rețetă sunt comandate de la cel mai rapid la cel mai lung timp de gătit.
1.CARE ESTE CEL MAI BUN MOD DE GĂTIRE
Dintre toate metodele pe care le-am încercat, prăjirea este cea mai bună modalitate. Deoarece este destul de ușoară și fără griji. Preîncălziți cuptorul la 350°F (177°C). Puneți hot-dog-urile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Prăjiți timp de 10 până la 20 de minute sau până când hot-dog-urile sunt încălzite la 160 ° F (71 ° C). Hot-dog-urile pot fi plasate într-un aragaz lent preîncălzit pentru a se menține cald, sau doar în cuptor cu temperatura scăzută.
INGREDIENTE
▢ 1 hot-dog (sau oricâte aveți nevoie)
▢ 1 chiflă hot dog (sau atâtea câte aveți nevoie)
▢ Muștar, după gust
▢ Alte condimente, după cum se dorește (murături, ketchup, ardei, varză murată, ceapă, brânză și așa mai departe)
Alegeți metoda de gătit din opțiunile de rețetă de mai jos, puneți hot dog-ul într-o chiflă, ungeți-l cu muștar și orice alte condimente dorite. Și apoi luați un moment pentru a vedea această măreție înainte de a-l demola.
2.ALEGE O METODĂ
Cuptor cu microunde:
Este la fel de bun să gătiți pe grătar sau pe o plită? Nici măcar pe aproape. Dar este al naibii de rapid și, dacă este făcut corect, poate fi unul chiar decent, dacă nu grozav, în situație de vârf.
În primul rând, înfășurați hot dog-ul strâns într-un prosop de hârtie uscat.
Puneți hot dog-ul înfășurat pe o farfurie și puneți-l la microunde la 80% putere timp de 30 până la 45 de secunde sau până când este încălzit.
Flacară deschisă
Tehnic asemănător cu grătarul, dar mult mai distractiv. Perfect pentru focuri de tabără și serile reci în jurul unui focar sau șemineu. Creează o piele carbonizată, minunat de crocantă și un interior suculent și fierbinte.
Mai întâi, pregătiți un foc. Luați clești cu mâner lung, care sunt ideali, sau o frigărui cu mâner lung făcută pentru prăjirea câinilor și a bezelelor. Țineți hot dog-ul la câțiva centimetri deasupra vârfurilor flăcărilor. Rotiți încet câinele în timp ce gătiți până când pielea este carbonizată și crocantă, iar interiorul este gătit timp de 2 până la 5 minute.
La grătar
Căldura uscată directă va croma magnific mâncarea. Dacă nu aveți un grătar, nu vă faceți griji. Prăjirea este în esență același proces, cu excepția faptului că folosește căldură de sus în jos în loc de căldură de jos în sus.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți grătarul la cea mai fierbinte setare timp de cel puțin 30 de minute. Chiar înainte de a pune hot dog-ul, reduceți căldura la mediu (aproximativ 400 ° F/205 ° C). Prăjiți timp de 3 până la 4 minute, până când se carbonizează, dar nu se înnegrește. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, încălziți cărbunele timp de 30 până la 45 de minute sau până când cărbunii se sting. Întinde cărbunii peste fundul grătarului. Prăjiți câinele timp de 3 până la 4 minute, până când se carbonizează, dar nu se înnegrește. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Dacă folosiți un broiler, așezați câinii pe un grătar și fierbeți timp de 3 până la 4 minute, până când se carbonizează, dar nu se înnegrește. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute.