Reclamă

Acest tort delicios cu mere, vă oferă drepturi de lăudare făcute de la zero, în timp ce îl amestecați în trei pași simpli.

Scorțișoara, merele și nucile sunt reunite pentru un deliciu cald și condimentat de toamnă. Servite cu o lingură de înghețată de vanilie. Acesta va fi preferatul familiei tale, mai ales dacă afară este frig.

Tortul cu mere (cunoscut sub numele de apfelkuchen) este o rețetă des folosită în Germania. Savoarea tortului dulce este perfect echilibrată cu feliile de măr proaspăt. Făcându-l popular să fie servit ca prăjitură lângă cafea sau ca un simplu desert.

Cum îl facem

Cum poți face cel mai delicios tort de mere. Îți poți păstra dieta, în timp ce te bucuri de ceva dulce
Pixabay

2 ouă

1 cană ulei vegetal

2 căni de zahăr alb

2 căni de făină universală

2 lingurițe de scorțișoară măcinată

1 linguriță bicarbonat de sodiu

½ linguriță sare

1 linguriță extract de vanilie

4 căni de mere tăiate cubulețe fără coajă

Indicații

Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge ușor și făină o tavă de tort de 9 x 13 inci.

Pasul 2 Bate uleiul vegetal și ouăle până devine spumos. Adaugati zaharul, faina, scortisoara macinata, bicarbonatul de sodiu, sarea si vanilia si amestecati bine. Se amestecă merele tăiate cubulețe. Turnați aluatul în tava pregătită.

Pasul 3 Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute. Răciți prăjitura în tavă timp de 10 minute. Prajitura nu are nevoie de glazură.

Acesta este un tort grozav de făcut în grabă. Cu ingrediente pe care cel mai probabil le aveți la îndemână fără o călătorie specială la magazin! Se servește cald cu o pufă de smântână pentru ceaiul de dimineață/după-amiază, sau cu înghețată pentru un desert delicios.

Folosiți mere proaspete sau conservate pentru plăcintă.

Ce mere ar trebui să folosești? Merele roșii sunt preferatele mele pentru orice fel de coacere, mai ales în rețete de desert sau mere la cuptor, unde mărul este cu adevărat vedeta spectacolului. Pentru această rețetă, însă, poți folosi cu adevărat orice tip de măr.

Este o rețetă de mere foarte îngăduitoare, deoarece merele sunt rase, așa că folosește tot ce ai la îndemână.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro