Dacă și tu erai încă o copilă prin 2010, cu siguranță nu ai ratat acest desen animat.

Visul oricărei fete era în acea perioadă să devină o sirenă și să se poată bucura de puterile magice. În urma unei călătorii pe o insulă misterioasă, trei fete obișnuite s-au transformat sub luna plină în sirene. Cleo, Emma și Rikki au fost șocate să afle că Insula Mako le dăruise de fapt și puteri magice.

Au trecut peste 10 ani de la difuzarea episodului final și vrem să știm ce s-a întâmplat cu gașca noastră preferată de sirene. Cum s-au maturizat și ce s-a întâmplat cu viața lor după serial? Iată cum arată acum distribuția „H2O Just Add Water” – serialul care a definit o generație de fete tinere.

@randomclipsdailyy #fyp #thenvsnow #h20justaddwater #phoebetonkin #claireholt #caribaheine ♬ Ordinary Girl – Kate Alexa

1. Phoebe Tonkin (Cleo)

Phoebe Tonkin a depășit părul rebel al lui Cleo și fața adorabilă de bebeluș. În zilele noastre actrița și modelul poate fi văzută în mai multe seriale și filme. De asemenea, ea a continuat să joace alături de Claire (Emma) și au rămas prietene.

„Aveam 15 ani când am cunoscut-o pe Claire 9Emma); ea avea 16. Am fost amândouă în Gold Coast, ani de zile. Și apoi, când m-am mutat în LA, am stat de fapt pe canapeaua lui Claire când am fost la audiție.”

2. Claire Holt (Emma)

Părul de sirenă al actriței Claire Holt s-a îmbunătățit doar de când și-a lăsat în urmă rădăcinile maritime – aici vorbim de LUNGIME.

Marele moment de glorie al tinerei de 32 de ani a venit când a fost distribuită în „The Vampire Diaries” ca Rebekah Mikaelson. Rolul ei din serial a fost apoi transferat în serialul spin-off al serialului „The Originals”, unde a jucat alături de Phoebe.

3. Cariba Heine (Rikki)

Buclele aurii caracteristice ale lui Rikki ar fi putut fi admirate și acum. Dar actrița Cariba Heine a îmbrățișat acum viața glam peste aspectul discret și prietenos de la „H2O”.

Cariba și-a schimbat coada infamă cu pantofii de dans în 2021. Aceasta a jucat rolul Isabellei în serialul pentru copii „Dance Academy”.