Reclamă

Pasiunea pentru gătit a transformat-o în unul din cei mai buni bucătari. A renunțat la viața din Italia, iar de mai bine de 30 de ani s-a mutat în România. Pasiunea pentru gătit a fost moștenită de la mama și bunica sa, iar acum oferă cele mai prețioase sfaturi în arta culinară.

Pizza este un preparat care se consumă în toată lumea. Este diversificată și extrem de ușor de preparat, însă există un secret. Este vorba de sosul de roșii, care nu trebuie să lipsească de pe blatul de pizza. Dacă este preparat în casă, cu atât mai bine.

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să pregătești o pizza ca la restaurantele italienești

Chef Patrizia Paglieri a dezvăluit secretul pentru o pizza perfectă. Totul constă în prospețimea alimentelor pe care le folosim. Mai mult decât atât, sosul de roșii este foarte important. Chef Patrizia recomandă să îl preparați în casă, dacă dispuneți de timp.

„Punem sos de roșii. Sosul de roșii e foarte important, dacă aveți timp, faceți un sos de roșii în casă. Ciuperci și câteva măsline… și pizza e gata. (…)

pixabay

Aveți o pizza cu blat făcut în casă, o mâncare sănătoasă, gustoasă și nu prea de regim, dar măcar sănătoasă”, a explicat renumitul bucătar Patrizia Paglieri, potrivit cancan.ro.

Patrizia Paglieri: „Sunt atentă la ce consum”

Deși petrece foarte mult timp în bucătărie înconjurată de fel și fel de preparate, Patrizia Paglieri reușește să se mențină în formă. Are o siluetă e invidiat, iar cei care nu o cunosc nu ar crede că este bucătar. Iată care este secretul ei.

social media

„Când lucrezi în bucătărie, și asta poate confirma orice bucatar, ești nevoit să guști din toate preparatele. Ca urmare, eu îmi asigur necesarul caloric zilnic, fără să fie nevoie să am mese bogate. Desigur, atunci cand iau masa sunt atentă la ce consum.

Prefer mesele ușoare, dar bogate nutrițional. Cam toată viața mea am fost atentă la ce am mâncat”, a mărturisit chef Patrizia Paglieri, potrivit ziare.com.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro