Reclamă

Despre ceaiul verde, de ghimbir sau mușețel a auzit toată lumea. Însă câți sunt cei care au consumat vreodată ceai de tomate? Poate părea ciudat, însă este o băutură mai mult decât sănătoasă. Are foarte multe proprietăți și ajută la ameliorarea simplelor afecțiuni medicale.

Roșia are foarte multe proprietăți și este consumată zilnic. O întâlnim în prepararea salatelor și a altor mâncăruri, iar acum ne putem ajuta de ea pentru a face cel mai bun ceai de roșii. Pentru iubitorii de ceai, dornici să încerce noi băuturi, este recomandat să guste măcar o singură dată din ceaiul de tomate.

Beneficiile din ceaiul de tomate. De ce este recomandat să îl consumi

Această băutură poate fi consumată în orice perioadă a anului, însă mai ales în sezonul rece. Este un medicament pentru combaterea sinuzitei, răcelii sau gripei. Cine nu își dorește să bea o cană de ceai de roșii proaspăt, chiar în mijlocul iernii?. Ei bine, salvează această rețetă.

Ai nevoie doar de 2 roșii medii sau mari, un cățel de usturoi și o bucățică de rădăcină de ghimbir.

colaj substanțial

Taie roșiile în bucăți mici și adaugă-le în bolul de la blender. Coace un cățel de usturoi și rădăcina de ghimbir. Pune-le peste roșii și amestecă toate ingredientele cu un blender.

Se pune compoziția la fiert într-o cratiță. Când ceaiul de roșii este pe punctul de a fierbe, opriți focul și lăsați să se răcească.

Beneficiile consumului de ceai de roșii

Datorită vitaminelor, mineralelor și antioxidanților, consumul regulat de roșii are multe beneficii pentru sănătate.

Consumarea roșiilor sub formă de ceai este recomandată mai ales persoanelor care sunt iubitoare de diverse ceaiuri.

pixabay

Ghimbirul adăugat în ceai este folosit pentru tratarea mai multor afecțiuni medicale.

Usturoiul este un aliment consumat de majoritatea persoanelor. Are o reputație imensă pentru faptul că subțiază sângele. De asemenea, scade riscul de accident vascular cerebral și infarct miocardic.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro