Reclamă

Ai poftă de un desert rapid și simplu de preparat? Ei bine, noi îți sărim în ajutor cu cea mai potrivită propunere. În general, prăjiturile care necesită coacere presupun mai mult timp, bătaie de cap și ingrediente costisitoare. Însă, deserturile fără coacere sunt la îndemâna oricui și vă puteți bucura în orice moment al zilei de aroma lor. 

Cu siguranță după ce vei vedea această rețetă, nu vei ezita să prepari acest desert delicios. Ba chiar îți va crea dependență și vei opta pentru prepararea lui ori de câte ori te lovește pofta de dulce. Așadar, îți prezentăm o rețetă delicioasă de panna cotta cu fructe.

Ce ingrediente îți sunt necesare în prepararea prăjiturii

Panna cotta se prepară cu numai câteva ingrediente. Cele de bază sunt căpșunile sau fructele de pădure. Așadar, pentru acest deliciu ai nevoie de:

  • 450 de grame de căpșuni
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • 3 foi de gelatină
  • 80 de grame de zahăr
  • 500 ml de smântână lichidă
  • 3 plicuri de gelatină pentru ornament
Cea mai simplă rețetă de panna cotta cu căpșuni. O prepari în doar 20 de minute!
pixabay.com

Cum prepari panna cotta cu căpșuni

Trebuie să puneți smântâna lichidă, zahărul și vanilia la fiert. Când acestea încep să fiarbă, luați imediat recipientul de pe aragaz! Gelatina va trebui să o înmuiați în apă rece, iar apoi turnată peste amestecul celor 3 ingrediente( smântâna, zahărul și vanilia). Amestecați până la omogenizare și lăsați vasul cu compoziția să se răcească. Pentru jeleul desertului trebuie să înmuiați gelatina granule în 3,4 linguri de apă rece.

Căpșunile trebuie blenduite, apoi amestecate cu gelatina. Când crema cu smântână s-a răcit, puneți-o în recipiente mici, cum ar fi bolurile sau paharele de sticlă. Puneți câteva linguri de jeleu deasupra și dați desertul la rece până când se încheagă jeleul! Nu-i așa că este cea mai simplă rețetă din cele încercate de tine? Cu siguranță acest desert de efect senzațional îți va aduce numai laude din partea familiei sau a prietenilor!


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro