Reclamă
Reclamă

Dacă ești un iubitor de astrologie, probabil că nu este o surpriză că semnul tău zodiacal joacă un rol important în filmele de vacanță pe care le clasifici drept favorite. Pentru că de Crăciun este momentul perfect să prepari niște cacao fierbinte și să te uiți la un film, ți-am pregătit o listă atent documentată.  

Toată lumea adoră filmele de Crăciun! Cu excepția cazului în care ești un scrooge total. Însă, chiar și cele mai populare filme de sărbători cu siguranță nu sunt ambalate ca uni-size-fits-all. Un semn zodiacal ar putea prefera să se uite la un film care le amintește că sunt copii și că trimită scrisori către Polul Nord. Dar o altă zodie ar putea dori să vizioneze o clasică poveste de dragoste.

1. Berbec: Singur acasă (1990)

Ce Berbec nu vrea să fie lăsat singur, fără reguli sau responsabilități? Acest semn zodiacal răutăcios se poate raporta la felul în care Kevin McCallister este în mod constant acuzat pentru tot. Un Berbec va prefera oricând să vizioneze peripețiile unui puști, decât o dramă romatică.

Reclamă

2. Taur: The Grinch (2000)

Un Taur tinde să-și poarte încăpățânarea ca pe o insignă a mândriei. Ceea ce înseamnă că nu numai că văd de unde vine Grinchul izolat, se și identifică cu el. Acest semn zodiacal știe să țină ranchiună, ceea ce face din morocănosul Grinch un personaj cu care pot empatiza. În plus, cum poate un Taur să nu aprecieze estetica colorată a lui Whoville?

3. Gemeni: Love Actually (2003)

Gemenii sunt cunoscuți pentru tendința lor de a se plictisi. Astfel, multele triunghiuri amoroase care se intersectează prezente în „Love Actually” sunt mai mult decât suficiente pentru a-i menține atenți de la început până la sfârșit. În plus, un Gemeni nu se poate abține să nu aprecieze spiritul sec, britanic, care le va emoționa simțul umorului.

4. Rac: Vacanța (2006)

Pentru un Rac romantic și sentimental, „Vacanța” are totul. Vizionarea unui film despre patru persoane care își depășesc conflictele interne și găsesc dragostea adevărată îl va face pe un Rac să se simtă cufundat pe deplin în spiritul sezonului. În plus, Racii sunt drame naturale, iar premisa ca două femei să-și schimbe locuința de sărbători este suficientă pentru a le face să apese „Play”.

5. Leul: Ultima vacanță (2006)

Leii sunt creatori de spectacol care au întotdeauna planuri înalte pentru ei înșiși. De îndată ce află că Georgia Byrd mai are doar câteva săptămâni de trăit, un Leu va fi pe deplin în acord cu misiunea ei de a-și realiza în sfârșit toate visele. „Ultima vacanță” reamintește unui Leu că niciodată nu este prea târziu să faci ce vrei cu viața ta.

6. Fecioară: The Polar Express (2004)

Povestea clasică din „The Polar Express” amintește unei Fecioare grijulie de vremurile mai simple. De fapt, probabil că au citit cartea crescând. Fecioarelor iubesc o poveste întrigantă și adevărată, care nu îmbătrânește niciodată! În plus, mentalitatea lor orientată spre detalii îi ajută să aprecieze animația vie și încântătoare, care a fost revoluționară la începutul anilor 2000, când a fost lansată.

7. Balanță: Cel mai fericit sezon (2020)

Balanța inteligentă și cochetă nu poate rezista unei drame pline de vedete despre o relație care își găsește temelia. O Balanță se va identifica cu Abby din „Happiest Season” în timp ce încearcă să navigheze în politica de a vizita familia agitată a iubitei ei în timpul sărbătorilor. Balanțelor le va plăcea, de asemenea, ocazia de a dezbate dacă Abby merită sau nu mai bine!

8. Scorpion: Edward Scissorhands (1990)

Nu este un secret pentru nimeni că Scorpionii au o înclinație pentru întuneric, pasiune și sensibilitate. Edward Scissorhands le dă pe toate trei! Deși nu este cel mai festiv film de vacanță, acesta este o poveste de dragoste între un bărbat artificial și o fată care vede frumusețea din el. Scorpionii vor adora acest film capricios, mistic și sfâșietor – iar fundalul său de Crăciun îl face cu atât mai atrăgător din punct de vedere vizual.

9. Săgetător: Bad Santa (2003)

Fie că este vorba de sărbători sau nu, un Săgetător vrea doar să vadă un film care să-l facă să râdă de la început până la sfârșit. De aceea, „Bad Santa” este chiar pe gustul lor! Acest film despre un escroc mizantropic care lucrează la un magazin universal ca Moș Crăciun demonstrează că filmele de sărbători pot fi pe cât de obraznice, pe atât de drăguțe.

10. Capricorn: O poveste de Crăciun (1983)

Capricornii pot fi surprinzător de nostalgici, adică ei aleg adesea să pună un clasic în loc de cea mai recentă versiune. Acest semn zodiacal ambițios și muncitor va avea legătură cu misiunea lui Ralphie de a obține cadoul visurilor sale: o pușcă cu aer comprimat Red Ryder. De asemenea, se vor referi la tatăl morocănos al lui Ralphie și obsesia lui pentru lampa de masă în formă de picior de femeie. Aceasta a fost premiată la un concurs.

11. Vărsător: O viață minunată (1946)

Vărsătorul ciudat și excentric este umanitarul zodiacului. Asta înseamnă că înseamnă că iubește filmele cu merit artistic și cu un mesaj semnificativ. „O viață minunată” a trecut testul timpului cu un motiv! Un Vărsător se va simți atât de mișcat de sacrificiile pe care George Bailey a trebuit să le facă. Vor ajunge la o cutie de șervețele până când George își va da seama cât de mult au însemnat acele sacrificii pentru familia și prietenii săi din Bedford Falls.

12. Pești: Elf (2003)

Peștii sunt cunoscuți pentru compasiunea și spiritualitatea lor. Dar imaginația lor vie este ceea ce îi deosebește cu adevărat de ceilalți. „Elf” este o comedie dulce, înălțătoare, care se referă la a profita de puterea imaginației tale și a crede în magie. Buddy poate fi un bărbat complet care alergă prin New York îmbrăcat ca un elf, dar imaginația lui este cea care salvează spiritul Crăciunului.

Reclamă
Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro