Cu Black Friday tot mai aproape, cumpărătorii au început din timp să își pregătească lista de dorințe și să își gândească strategiile de cumpărături.

Cu toate că mulți reușesc să intre imediat în febra cumpărăturilor, există și sceptici care refuză să creadă că reducerile fabuloase de vineri sunt reale.

Este Black Friday țeapă? Aceasta este probabil întrebarea pe care multe persoane și-au adresat-o și poate chiar s-au lăsat descurajați, pierzându-și speranța în reducerile de BlackFriday.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Care sunt miturile existente pe piață legate de Black Friday și cât de reale sunt?

  1. Înainte de Black Friday, prețurile sunt mărite de către comercianți, tocmai pentru ca în ziua de Black Friday reducerile să fie mult mai mari și mai atractive cumpărătorilor. Deși nu există dovezi reale care să infirme acest mit, clienții sunt sfătuiți să se documenteze foarte bine înainte să cumpere ceva. Cum pot face asta? Comparați prețurile produselor și în alte magazine, chiar și internaționale. Dacă prețul a fost ridicat de un anumit comerciant, este aproape imposibil ca toți să fi făcut același lucru. Alt pont ar fi să urmăriți produsul dorit din timp, tocmai pentru a vedea dacă există fluctuații de preț.
  2. Stocul produselor reduse semnificativ este foarte mic, în timp ce alte produse cu reducere mai mică sunt disponibile în cantități mai mari. Black Friday poate testa norocul persoanelor de cele mai multe ori, dar în loc să intrăm pe situri și să vedem ce produse au cele mai mari reduceri, cel mai bine ar fi să ne facem din timp o lista de dorințe, iar în ziua de Black Friday să ne orientăm în principal spre ele. În acest mod evităm și cumpărăturile impulsive, generate de dorința de a achiziona lucruri de care nu avem nevoie doar pentru că sunt reduse.
  3. Prețurile afișate sunt fictive. La fel ca și mitul cu creșterea prețurilor, și acest zvon poate fi infirmat foarte ușor. Pe lângă sfatul legat de verificarea prețurilor și în alte surse, mai există câțiva pași care trebuie urmați. În primul rând, evitați să vă lăsați convinși de prețul inițial. Documentați-va despre produs și decideți dacă el merită într-adevăr sau nu banii. În al doilea rând, cifrele ar trebui să fie orientative. Nu cumpărați reducerea, ci produsul în sine. Da, un produs cu 90% reducere este extrem de tentant, dar oare merită banii? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să o avem în minte atunci când facem cumpărături de Black Friday.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Acestea fiind spuse, înainte de a cumpăra ceva care are o reducere extraordinară, adunați toate informațiile de care aveți nevoie.