Reclamă
Reclamă

România a preluat această tradiție americană de a face reduceri substanțiale la cât mai multe produse. Organizarea acestei reduceri generale va avea loc pe data de 15 noiembrie( în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie), și la fel ca în anii trecuți organizatorii se așteaptă la o explozie a creșterii de produse cumpărate.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI DE BLACK FRIDAY

În trecut Black Friday s-a extins pe o perioadă mai lungă de timp, așa că și în acest an se anunță un weekend senzațional atât pentru vânzătorii de produse, cât și pentru cumpărători.

De la an la an tot mai multe magazine participă la acest eveniment, oferind o gamă largă de diversitate și, totodată, oferte pentru toate buzunarele.

Reclamă

De la magazine de electrocasnice și electrocasnice precum EMAG, ALTEX sau ASUS, până la edituri și librării, NEMIRA, LIBRIS sau ELEFANT, oamenii își pot alege oferta perfectă pentru bugetul lor.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Fie că este vorba de un cadou de Crăciun sau un weekend în altă țară, românii cheltuie în fiecare an o mulțime de bani în această perioadă, iar companiile nu pot decât să se bucure.

Deși nu este încă 15 noiembrie, unele magazine au început deja sezonul reducerilor substanțiale. Un astfel de exemplu este site-ul ELEFANT.RO, care, pe data de 11 noiembrie au dat startul reducerilor cu prilejul „Single’s Days”.

Oficialii anunță că reducerile vor fi disponibile până la sfârșitul sezonului, deoarece aceștia mizează pe faptul că decembrie este luna cadourilor, iar fiecare va dori să achiziționeze un cadou frumos pentru membrii familiei, prieteni, colegi sau pur și simplu pentru ei înșiși.

Câteva categorii care beneficiază de un preț redus sunt în primul rând cărțile, parfumurile și accesoriile, atât pentru domni, cât și pentru doamne.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI DE BLACK FRIDAY

Nici cunoscutele branduri românești sau străine, precum Adidas, Chanel, Lego sau Calvin Klein nu se lasă mai prejos și oferă reduceri mari la categorii de încălțăminte, haine, jucării și accesorii pentru orice ocazie.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro