Reducerile de Black Friday sunt destul de aproape, iar cele mai mari situri din România pregăesc cele mai bune oferte pentru cumpărătorii din România.

Site-ul Fashion Days, destinația de fashion numărul 1 din România, și-a propus anul acesta să vină cu oferte de nerefuzat. Mii de produse de la zeci de branduri vor fi reduse cu până la 80%, deci pasionații de modă ar trebui să urmărească platforma îndeaproape în zilele ce vor urma. Haine, accesorii, încălțăminte, toate vor avea prețuri pur și simplu irezistibile.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

Pentru a intra mai devreme în spiritul reducerilor, cei de la FashionDays au organizat zilele acestea concursuri pe pagina lor oficială de Facebook. De asemenea, ei și-au dorit să-și ajute clienții și le-au oferit o serie de tip and tricks, tocmai pentru a face totul cât mai ușor.

Dacă nu știați, site-ul Fashion Days este disponibil și sub formă de aplicație. Ce poate fi mai simplu de atât? Brand-urile tale preferate, disponibile chiar de pe smartphone-ul tău. Asta înseamnă că indiferent de locație, vei avea ocazia să vânezi cele mai bune oferte la produsele mult dorite.

Alt sfat al celor de la Fashion Days este ca cumpărătorii să se foloseasca de funcția Wishlist a site-ului, tocmai pentru a putea fii la curent mereu cu ofertele pentru produsele lor preferate. De asemenea, ei recomanda ca notificările aplicației să fie pornite, iar utilizatorii vor fi anunțați în momentul în care unul dintre produsele lor de pe lista de dorințe va avea reducere.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI BUNE REDUCERI FASHION DAYS DE BLACK FRIDAY

O altă funcție foarte folositoare este cea de salvare a datelor cardului folosit. Imediat ce datele au fost salvate, la următoarea comanda acestea vor fi disponibile fără să mai fie nevoie să fie introduse încă o dată. Funcția aceasta este foarte utilă și în cazul reducerilor, deoarece stocurile sunt limitate, iar viteza este secretul cumpărăturilor eficiente.

Ultima recomandare a fost legată de livrarea coletelor. Cumpărătorii sunt sfătuiți să plaseze comenzile cât mai repede, tocmai pentru a putea fi procesate imediat și trimise în termen cât mai scurt către ei.

Acestea fiind spune, hai la cumpărături pe FashionDays!