Reclamă
Reclamă

Black friday sau Vinerea neagră este o denumire informațională care deschide dă startul cumpărăturilor pentru perioada Craciunului și a sărbătorilor de iarnă. Black Friday a apărut prima dată sub formă de termen care însemna o aglomerație foarte mare. După cum majoritatea dintre noi știm, în această zi a anului fiecare persoană, care are câteva economii, își poate achiziționa obiecte la un preț redus pe care într-o zi normală din an le-ar găsi la un preț de piață.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

În fiecare an această zi de vineri se alege între perioada de 23-29 Noiembrie. Ea este cea mai aglomerată zi de cumpărături din tot anul, iar numărul persoanelor care vin și achiziționează produse este unul uimitor. Aceste produse se pot achiziționa din magazine sau de pe diverse site-uri de cumpărături online. Unul dintre aceste site-uri, pentru români, este eMAG. De pe acest site se pot comanda produse auto, electronice, electrocasnice, componente IT, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, etc.

Anul acesta, eMAG vine cu reduceri de pănă la 80% la anumite produse, iar costul transportului poate fi unul redus sau chiar gratuit. Printre cele mai cautate produse, se găseste unul dintre telefoanele Huawei P30 lite, care are o reducere de aproximativ 500 de lei, iar de Black Friday poate fi achiziționat la prețul de 999 lei. Tot așa se pot găsi, la prețuri reduse de Black Friday și telefoanele marca iPhone reduse cu pană la 50%, unde un iPhone de ultimă generație se poate cumpăra la un preț de 1999 lei.

Reclamă

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

Printre alte produse reduse se găsesc și televizoarele LED, marca SAMSUNG, unde, de exemplu un SMART LED este redus de la prețul de 3199 lei la prețul de 1999 lei. Este o perioadă prielnică și pentru achiziționarea cadourilor sau a obiectelor decorative pentru casă și această oportunitate de Black Friday este ideală.

Cadourile se pot găsi la jumătate de preț, iar obiectele decorative pentru casă se găsesc la o reducere de pănă la 60%. Anul acesta directorii companiilor precum eMAG se așteaptă la un număr cât mai pare de cumpărători în această zi, mai ales că aceștia au optat pentru reduceri și mai mari față de anii precedenți.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI MARI REDUCERI EMAG DE BLACK FRIDAY

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro