Ultimele vești susțin că seria ar mai putea primi încă un film, iar dacă ne uităm la cifrele înregistrate de ultimul film din serie, atunci acest lucru chiar ar putea să se întâmple.

Se lucrează la un proiect

Producătorul celor trei filme din seria Bad Boys a dezvăluit că a început să lucreze la o continuare. Bruckheimer  a vorbit despre  ultimul film și despre ce s-ar putea întâmpla mai departe.

,,Am pus împreună, împreună cu ajutorul lor, un film care este foarte satisfăcător pentru public și am dori să o facem din nou și cred că le-ar plăcea să o facem din nou.”

Bruckheimer a adăugat:

„În prezent, lucrăm la un proiect pentru al patrulea.”

Nu se cunosc alte detalii

Deocamdată, nu au fost încă dezvăluite detalii. Veștile vin după ce la începutul acestui an au apărut diverse rapoarte care susțineau că Sony intenționează să dezvolte o altă continuare, iar Chris Bremner se va ocupa din nou de scenariu.

Bad boys for life a fost un succes

Bad Boys for Life a avut un succes uriaș și a înregistrat încasări de 419 milioane de dolari, astfel că un al patrulea film chiar ar putea să se întâmple. Al treilea film, i-a avut pe Will și Martin să-și reafirme rolurile, dar nu se cunosc prea multe detalii despre ultima versiune.

Marcus și Mike ar putea reveni?

Nu se știe dacă Will și Marin vor reveni pentru această posibilă continuare. Bad Boys For Life l-a arătat pe Marcus pregătit să renunțe la ilustra sa carieră, să devină bunic și să lucreze la birou. Între timp ce, Mike a refuzat să se stabilească și a continuat să conducă o echipă de elită de tineri ofițeri de poliție.

Al treilea film a fost lansat după 17 ani

Bad Boys for Life a ajuns în cinematografe la 17 ani după Bad Boys II, însă chiar și așa numărul de fani pe care l-au atras cele două filme a crescut. A existat în mod clar un fanbase activ, iar anticiparea a fost construită constant înainte de lansarea celui de-al treilea film.