Kim Kardashian le-a arătat fanilor ei de pe TikTok cum arată chiuveta ei spectaculoasă din baie. Aspectul său seămănă mai mult cu o comodă, iar lumea nu își poate explica cum funcționează. Însă tot ea vine cu răspunsul. Kim a realizat un tutorial special în care le explică urmăritorilor cum își folosește chiuveta ei uluitoare. 

Conform presei străine, se pare că niciunul din designerii contactați să fi realizat această „navă spațială” nu a fost implicat la concepția ei. Și nu este de mirare că nimeni nu a fost capabil să explice această chiuvetă, deoarece au fost necesare opt prototipuri pentru a fi realizată. Însă, frumoasa brunetă a elucidat misterul. 

Cum funcționează chiveta care întrece limitele imaginației

În mod clar, este o piesă foarte complexă și, desigur, a venit din imaginația lui Kanye West. Cântărețul a desenat o imagine a chiuvetei și potrivit lui Kim, designerul Axel Vervoordt și arhitectul Claudio Silvestrin i-au adus viață.

„De fapt, se înclină ușor în jos… Există o fantă pentru apă și intră”, explică aceasta în clipul de pe TikTok.

Ea a mai dezvăluit că Silvestrin a sugerat ca această piesă de mobilier din baie să fie construită departe de perete, spre deosebire de majoritatea. Deși să vă spălați fața în această chiuvetă pare dificil, Kim Kardashian asigură publicul că este proiectată foarte inteligent.

„Puteți să-l puneți la presiune mare pe cât doriți și nu va apărea spătar”, adaugă vedeta în clip.

Cât costă spectaculoasa chiuvetă a lui Kim Kardashian

Acum că știm cum funcționează de fapt chiuveta complet unică a lui Kim Kardashian-West, s-ar putea în sfârșit să putem dormi liniștiți noaptea. Desigur, cei mai nevrotici dintre noi s-ar putea să se întrebe care a fost prețul acesteia. 

Ei bine.. pentru a potoli și această curiozitate, am cercetat noi pentru voi. Tamara Day, gazda „HGTV Bargain Mansions”, estimează că prețul chiuvetei lui Kardashian, cu blat înclinat și fantă pentru scurgere ar putea costa cel puțin 25.750 dolari.

Însă, Stephen Fanuka, un antreprenor preferat de celebrități, ai cărui clienți de top sunt inclusiv Beyoncé, nu este de acord. El estimează că prețul este puțin mai mare. 32.500 de dolari ar fi suma corectă, conform materialelor folosite, fabricație și forța de muncă.