Durează doar 10 minute să îți pregătești acasă cea mai gustoasă quesadilla. Dacă nu ai timp sau bani pentru a merge la restaurant, noi îți punem la dispoziție una dintre cele mai accesibile variante, pentru a putea să-ți prepari preparatul culinar de unul singur, chiar în propria bucătărie.
Faimosul preparat mexican a devenit faimos în majoritatea țărilor. Datorită gustului, aromelor și a texturii delicioase, a devenit vedeta preparatelor culinare mexicane. Iată cum poți prepara în 10 minute și cu bani puțini cea mai bună quesadilla.
Cea mai rapidă rețetă de quesadilla, pe care să o prepari chiar tu, în propria bucătărie
Mâncatul la restaurant s-a dovedit a fi destul de costisitor. Nu întotdeauna poți plăti nota de plată, dar asta nu înseamnă că nu îți poți satisface poftele culinare.
Ingredientele de care ai nevoie:
O foaie de tortilla
O cantitate mică de brânză gouda
Carnea de pui pe care ai gătit-o la o masă precedentă
Porumb fiert din conservă
O ceapă mică sau medie, în funcție de preferințele tale
Un ardei gras, roșu de preferat
Sare
Ulei
Pași de urmat:
Adaugă și câteva cubulețe de roșii, aproximativ o lingură.
Taie ceapa în solzi subțiri, împreună cu ardeiul gras. Brânza trebuie dată pe răzătoare sau poți opta pentru o variantă mai rapidă, cea care este deja feliată, pentru prepararea sandwich-urilor.
Într-o tigaie pune uleiul la încins și călește legumele la foc mic, până se întrepătrund bine. Nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute. Atenție, pentru că ceapa se arde multe prea repede, trebuie să mesteci continuu în legume.
Întinde un strat de brânză pe jumătate de tortilla, peste care pui un strat de legume călite. Adaugă mai apoi carnea de pui, porumbul și cubulețele de roșie. Peste alimente mai adaugă un strat de brânză și învelește cu cealaltă jumătate de tortilla.
Se pune tigaia la încins cu 2 linguri de ulei, la foc mediu. Pune quesadilla în tigaie și las-o puțin timp pe fiecare parte. Între timp, apasă ușor, pentru a se închega alimentele.