Andreea Bănică este o mamă dedicată și o bucătăreasă desăvârșită. Aceasta le-a arătat urmăritorilor săi o rețetă pentru clătite pe care o face alături de fiul său.
Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Cu toate că se bucură de un mare succes, ea nu stă departe de bucătărie. Ci din contră, face o mulțime de preparate și le arată și urmăritorilor rețetele sale.
Aceasta a pregătit alături de Noah clătite cu umplutură de brânză cu stafide. Rețeta este una clasică, dar vedeta a prezentat cantitățile pe care ea le folosește pentru cel mai bun rezultat. Andreea Bănică a reușit să își bucure familie cu acest desert.
Fanii au fost încântați de ceea ce au văzut și i-au lăsat o mulțime de aprecieri, mai ales că este o rețetă foarte simplă. Timpul de preparare este unul redus, nu necesită nici ustensile specifice și nici prea multă măiestrie.
Ingrediente
Pentru clătite
- 200gr făină
- 500 ml lapte
- 3 ouă
- 50 gr unt topit
- 30 gr zahăr
- 1 esență vanilie
- Puțină sare
Pentru umplutură
- 50 gr stafide
- 250gr brânză dulce de vaci
- 30 gr unt
- 30 gr zahăr
- 1 ou
- 1/5 coajă de la o lămâie
Vezi această postare pe Instagram
Mod de preparare
Se ia un castron încăpător în care se vor pune ouăle, untul topit, zahărul, făina, un praf de sare și esența de vanilie. Toate se vor amesteca, apoi se adaugă și laptele și se formează coca. Ea trebuie să aibă o compoziție cremoasă, apoi se vor pune în tigaie pentru a se prăji.
Între timp se formează și crema pentru umplutură. Toate ingredientele se amestecă până se formează o pastă foarte cremoasă. Când clătitele sunt gata, se pune umplutura și se împachetează. Se lasă puțin la răcit și se poate consuma alături de întreaga familie, Copii vor fi cei mai încântați, fiind un preparat dulce și simplu de făcut.