Reclamă

Anna Lesko le-a demonstrat fanilor că este o adevărată gospodină și face mâncare delicioasă. Aceasta a împărtășit rețeta unui preparat specific Rusiei sau Ucrainei care arată foarte bine. 

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe din țară și mereu surprinde cu ipostazele sale. Aceasta este și o mămică dedicată fiului ei, iar preparatele pe care le face sunt și pentru el. Cântăreața a postat câteva InstaStory-uri în care a prezentat o ciorbă, denumită borș rusesc/ucrainean și a lăsat fanilor rețeta pentru preparare.

Vedeta și-a demonstrat abilitățile culinare și a filmat rețeta pas cu pas, în câteva cadre foarte simple. Preparatul se bazează pe multă sfeclă, fiind ingredientul de bază. Ai nevoie de mai multe legume, verdeață și lămâie, iar totul este gata. Nu ai nevoie de mult timp, ci doar de puțină atenție.

Gospodinele care au făcut această rețetă au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Anna Lesko are pe canalul său de Youtube mai multe preparate pe care le-a postat. Aceasta este dedicată bucătăriei și gătește foarte bine atât pentru ea, cât și pentru fiul ei.

Anna, daca acum un an cineva mi-ar fi spus că voi fi abonat într-o zi la canalul tău aș fi râs dar iată-mă aici. Borșul ucrainean e una din rețetele mele favorite. Spor la gătit!”, „Doamne, ce bun a ieșit ! Te ador, Anichka”, „Am gătit această rețetă, a ieșit delicioasă și foarte frumoasă.”, „Ai o voce super, frumoasă, gospodină, tot ce trebuie.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de acestea.

Ingrediente

  • 4 bucăți sfeclă
  • 3 cepe
  • Cartofi
  • 4 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1/2 țelină
  • Leuștean
  • Pătrunjel
  • Sare, piper
  • Lămâie sau oțet de la murături

Mod de preparare

Toate legumele în afară de sfeclă se spală, se curăță și se călesc într-un tuci pentru scurt timp. Apoi se pune puțină apă și se lasă pe foc. Se va adăuga sare și piper pentru a-i da un gust bun. Urmează să se adauge și sfecla peste legumele în tuci, apoi cartoful și apa care să le acopere. După ce adăugăm apa se pune și verdeața și se lasă la fiert până este gata. La final se pune zeamă de lămâie sau oțetul de la murături, în funcție de preferințe.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro