Tuturor ne-a fost poftă la un moment dat de sandvișul cu cașcaval.
Un produs de bază obișnuit pentru majoritatea restaurantelor, cașcavalul la grătar este unul dintre cele mai populare sandvișuri cu opțiuni aparent nesfârșite de ingrediente.
Deși ideea de a pune împreună pâinea și cașcavalul a existat încă din cele mai vechi timpuri, se credea că a apărut în Statele Unite în anii 1920. La acea vreme, pâinea era ieftină. Iar cașcavalul procesat câștigase popularitate, devenind ușor la îndemâna oamenilor. Cașcavalul la grătar a devenit rapid o parte de bază a dietei omului obișnuit. Și nu este greu de înțeles de ce.
Cum a început
În timpul Marii Depresiuni americane din anii 1930, cașcavalul la grătar a rămas populară datorită ingredientelor sale ieftine. Apoi, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, forțele aliate au continuat să se bucure de sandviș. În timp ce acesta și-a făcut loc în cărțile de bucate găsite în bucătăriile bucătarului. În scurt timp, a fost văzut în mod regulat în școli și în gospodăria ta obișnuită. Era pe cale să devină masa preferată a copiilor.
Știați că prin anii 1940 și 50, au fost inițial pregătite într-o manieră deschisă, cu cașcaval ras deasupra? Apoi, în 1965, când magazinele alimentare au început să-și aprovizioneze rafturile cu noile iubite single Kraft. Ideea de a adăuga o a doua bucată de pâine a luat viață,. Transformând-o în cele din urmă într-un sandviș închis. Această substanță a adăugat sandwich-ului, lăsând oamenii mult mai mulțumiți de masa lor.
Această mâncare confortabilă, cu aproximativ 100 de ani de hrănire cu succes a populației americane, continuă cu statutul său veșnic verde în meniurile din întreaga țară.
În funcție de gustul dvs., începeți prin a încerca brânza noastră la grătar făcută cu american și cheddar jack. Asociată cu un castron cald de supă de roșii pentru a face duo-ul perfect de dipping. Dacă vrei să te aventurezi puțin, mergi cu brânză cu usturoi avocado la grătar făcută cu avocado, pesto de roșii uscate la soare. Plus cașcaval muenster la grătar în unt de usturoi și o garnitură de cartofi prăjiți.