Reclamă

Dacă ți-a mai rămas mâncare de la masa de Paște, nu trebuie să o arunci. Poți găti trei rețete delicioase și pe placul familiei și unde mai pui că nici nu petreci prea mult timp în bucătărie.

1. Salată cu legume şi grătar

  • 1 ceapă
  • 2 ardei kapia
  • 1 dovlecel
  • 4 buc roșii Cherry
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de măsline
  • oțet
  • 2 crenguțe de mărar
  • 2 căței usturoi
  • carne de pui la grătar

Dacă ți-a mai rămas carne de la masa de Paște, poți face o rețetă rapidă și gustoasă. Adaugă peste legume și carne ulei de măsline, căței de usturoi, sare și piper și vei obține o salată delicioasă.

2. Omletă sau fritatta

  • 9 oua
  • 2 cartofi mari copți
  • 300 g pui
  • 1 ceapă medie
  • 2-3 buchetele broccoli
  • 1 linguriță cu paprica afumată
  • 1 linguriță cu sare
  • ½ linguriță cu piper negru
  • 1 lingură cu ulei
  • mărar verde

Motivul pentru care oamenii din întreaga lume iubesc fritatta este legat de faptul că se pot adăuga diverse ingrediente, iar rețeta nu este una standard. Carnea de pui poate fi înlocuită la fel de bine cu brânza.

Primul pas este să fierbi bucățele de broccoli pentru un minut, iar apoi să îl sotezi cu feliile de ceapă tăiate julien. Următorul pas este să tai carnea de pui care ți-a rămas de la masa de Paște și să o pui împreună cu legumele. Într-un castron, bate ouăle cu sare și piper și adaugă cartofii zdrobiți cu furculița. Următorul pas este să torni amestecul peste cel de carne, după care poate fi lăsată pe foc pentru câteva minute.

Îți rămâne mâncare de la Paște și nu ai ce să faci cu ea? Iată 3 rețete delicioase pe care le poți prepara rapid cu ce nu s-a consumat
Pexels.com

3. Wrap grecesc cu carne de miel

  • carne de miel
  • tortilla integrală
  • salată verde proaspătă
  • roşii cherry feliate
  • ceapă roşie
  • brânză feta
  • sos tzatziki

Carnea de miel poate fi și ea folosită într-o rețetă delicioasă. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți legumele care după trebuie trase la tigaie, iar ulterior adăugate bucățile de carne de miel. Pe o lipie, se pune salata verde și roșiile cherry, iar după se poate adaugă carnea de miel trasă la tigaie, iar peste brânza feta și sosul tzatziki.


Reclamă

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro