Reclamă

Indiferent dacă preferați șnitelul de pui, șnitelul de vițel sau șnitelul de porc, tuturor ne place să fie crocant.

Cantitatea potrivită este cu adevărat cheia pentru șnitelul pe care veți dori să-l faceți și să vă bucurați din nou și din nou. Pentru a obține o crustă mai crocantă, puneți în compoziția prin care treceți carnea o linguriță de praf de copt. Nu v-ați gândit la asta, nu? Dacă nu aveți praf de copt, puteți încerca și cu susan.

Rețeta perfectă

Trucul care te va salva mereu în bucătărie! Cum faci să ai șnițele mai crocante, ca în reclamele TV
Pixabay

Pentru a face un șnitel de pui de casă, trebuie mai întâi să îl pune la înmuiat. Apoi trebuie și să aplatităm puiul. Luați un piept de pui, feliați-l pe jumătate. Astfel încât să aveți două bucăți lungi și plate de pui. Apoi puneți puiul între două bucăți de folie de plastic și distrați-vă lovindu-l cu un bătător sau sucitor!

Acest lucru nu numai că aplatizează puiul pentru a-l face să se gătească mai repede, dar și înmoaie carnea, făcând-o foarte suculentă și suculentă. Vrei să fie de aproximativ ⅛ inch grosime și încearcă să te asiguri că ai o grosime uniformă pe tot parcursul. În continuare, trebuie să-l înăbușim în pesmet. Pentru sfărâmarea șnițelului de pui, trebuie să pregătiți trei boluri: unul cu făină, unul cu ou bătut și unul cu pesmet asezonat.

Îmi place să fac un șnitel de pui panko. Deoarece găsesc că pesmetul panko oferă un finisaj și mai crocant. Dar orice fel de pesmet este bine. Puteți folosi chiar și fulgi de porumb zdrobiți ca în rețeta noastră de nuggete de pui cu fulgi de porumb. De asemenea, îmi place să fac un șnițel cu parmezan, adăugând niște parmezan ras în pesmet. Acest lucru nu numai că îl face foarte gustos, dar ajută la umezirea puiului și îi conferă un finisaj frumos maro. În mod sigur, o să îți placă partea crocantă.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro