Pe lângă succesul enorm în lumea filmului, este și un filantrop dedicat care ajută copiii din țările lumii a treia. Chiar dacă Jolie este de mai bine de 20 de ani în centrul atenției, există totuși câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le știți despre frumoasa actriță.

7. Jon Voight este tatăl ei

Deși i-ai văzut filmele, s-ar putea să nu știi că Angelina Jolie este fiica actorului Jon Voight. Mai mult decât atât numele ei complet este Angelina Jolie Voight și și-a făcut debutul în actorie alături de tatăl ei în filmul Lookin ‘to Get Out (1982).

6. Are permis de pilot

Nu doar că Jolie are o colecție de cuțite, că își execută propriile cascadorii și are reptile drept animale de companie, dar poate pilota și avioane. Așa este, Angelina are permis de pilot din 2004. Ocazional, ea pilotează un Cirrus SR22, cu un singur motor.

5. A fost o adolescentă rebelă

În adolescență, Angelina era o rebelă. Până la vârsta de paisprezece ani, Jolie își imagina că este adult și voia să trăiască după propriile ei reguli. Mama ei, Marcia Lynne Bertrand, a fost atât de îngrijorată că se va apuca de droguri, încât a făcut o înțelegere.  În încercarea de a-și opri fiica sa să meargă la petreceri i-a permis acesteia să locuiască cu iubitul ei în camera lui Jolie.

4. Și-a făcut propriile cascadorii în Lara Croft

Cu toții ne-o amintim pe Angelina Jolie în rolul Larei Croft: Tomb Raider și că ne-am îndrăgostit de aspectul și atitudinea ei din film. Ceea ce puțin știu este că Jolie și-a făcut singură, aproape toate cascadoriile. De asemenea, armele folosite de actriță în film au fost personalizate. Jolie este stângace, iar echipa de producție a creat arme speciale pentru a fi mai ușor de reîncărcat.

3. S-a luptat cu auto-mutilarea și drogurile

Angelina a recunoscut că a avut probleme cu auto-mutilarea și drogurile. În adolescență deja experimentase orice medicament posibil, chiar și heroină. Iar după ce a început să se automutileze, s-a gândit să se sinucidă la 19 și 22 de ani.

2. A fost căsătorită de trei ori

Agelina s-a căsătorit pentru prima dată în 1996 cu Jonny Lee Miller, dar au ajuns să divorțeze în 1999. Cea de-a doua căsătorie s-a întâmplat în 2000, iar atunci actrița s-a măritat cu actorul Billy Bob Thornton, de care a divorțat în 2003. Ultima căsătorie a fost cu actorul Brad Pitt de care s-a despărțit în 2016.

1. Ar fi vrut să devină antreprenor sau director la pompe funebre

Este un lucru știut că actrița are o pasiune pentru moarte. În adolescență chiar a renunțat să mai meargă la Institutul de Teatru Lee Strasberg pentru a studia îmbălsămarea. Ulterior a revenit la actorie după ce s-a despărțit de iubitul ei.

Ea a mărturisit că ar fi devenit antreprenor sau director la pompe funebre dacă nu ar fi avut succes în actorie.