Prințesa Diana a murit în anul 1997.

Viața prințesei Diana a fost intens mediatizată după ce a intrat în familia regală. La o vârstă destul de fragedă, ea s-a căsătorit cu Prințul Charles, cu care nu va avea un mariaj deloc fericit. A murit într-un accident de mașină în 1997, iar imaginile cu ea în acea zi au rămas memorabile. 

Pe 31 august 2022 s-au împlinit 25 de ani de la dispariția Prințesei Diana într-un mod tragic. Accidentul de mașină a fost învăluit în mister și au apărut o mulțime de teorii ale conspirației cu privire la eveniment. Subiectul este dezbătut de foarte mulți ani și încă nu s-a aflat adevărul.

După ce a divorțat de Regele Charles fiindcă s-a aflat de aventura lui cu Camilla Parker, aceasta și-a dorit o viață liniștită. Prințesa Diana a vrut să fie fericită și să aibă un mariaj perfect, dar nimic nu a fost cum și-a imaginat. Mutată în castel, ea a întâmpinat singurătatea, iar partenerul ei nu îi era alături.

Lady Di a avut o apariție impecabilă ca de fiecare dată. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni albi, alături de un top și un sacou de culoare neagră. Pantofii cu toc erau nelipsiți din ținută, iar ea strălucea, la propriu. Ea a mărturisit în timpul vieții că a fost agasată de presă și, de cele mai multe ori, era urmărită peste tot.

 

@miss.goldenera #fyp #foryoupage #viralvideo #princessdiana #paris1997 ♬ original sound – Miss golden era

Prințesa Diana a murit la 36 de ani

În vârstă de 36 de ani, viața sa a fost curmată de un accident de mașină. Ea se afla în Paris alături de iubitul ei, fiul lui Mohamed Al Fayed, Dodi Fayed. „Prințesa inimilor” a fost surprinsă de paparazzi cu câteva momente înainte de urcarea în mașină. 

În momentul în care mașina a intrat într-un pasaj, șoferul a constatat că nu mai avea frâne și s-a izbit violent. Prințesa Diana a rezistat impactului, dar a decedat la spital, câteva ore mai târziu. Ea rămâne o emblemă pentru multe persoane și este des amintită în zilele noastre.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.