Petrecăreții au primit o veste pe care o așteptau demult.

Fără doar și poate, românii se înscriu cu succes pe lista consumeriștilor. În fiecare an, cu ocazia unei sărbători sau a unei petreceri, nimeni nu mai are limită la cumpărături. Și pentru a stopa risipa de băuturi, cei de la Kaufland au găsit metoda perfectă.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să pleci cu o listă de cumpărături, dar să te abați cu mult de la ea. Românii merg mereu pe principiul „mai bine mai mult, decât lipsă”, așa că, uneori, nu se mai uită în coșul de cumpărături. Cei de la Kaufland au văzut cum se fac cumpărăturile impulsive, așa că au implementat un serviciu care va fi de ajutor multor cumpărători.

Mai exact, marele lanț de supermarketuri a ajuns la concluzia că returnarea unor anumite produse ar putea diminua risipa alimentară. În acestă categorie intră, momentan, doar băuturile. Acestea trebuiesc returnate în perfectă stare, neîncepute și, de preferat, cu ambalajele intacte. Totul se face în baza bonului fiscal pe care îl primiți la casă.

Știai că la Kaufland poți returna produsele rămase în plus de la o petrecere?! Uite cum!
Pixabay

Kaufland schimbă regulile

Pentru a returna băuturile rămase de la petreceri, cei de la Kaufland au stabilit un termen de 14 zile în care se poate face acest lucru. Astfel, se iau băuturile sau baxurile respective și se duc la cel mai apropiat magazin. Imediat cum au aflat că pot beneficia de acest serviciu, clienții s-au împărțit în două tabere. Pe de o parte, cei care așteptat demult această implementare, iar de pe altă parte, cei cu multe întrebări.

Clienții Kaufland au avut și anumite nedumeriri cu privire la returnarea băuturilor. Una dintre ele a fost legată de acceptarea băuturile alcoolice, iar alta, de verificarea celor primite la retur. Mulți și-au făcut griji că băutura returnată nu a fost depozitată în condiții optime, iar apoi este repusă la vânzare. Cei de la Kaufland i-au asigurat pe toți că niciun produs neconform nu ajunge la raft.

@kauflandromania Acum că ai aflat asta, să vină zilele de sărbătoare și petrecere, nu-i așa? 🪩🛒🥂 #kaufland #stiaica #serviciileKaufland #cumparaturi #celebrationday #goodtoknow ♬ Moshi Moshi (Part 1) – Official Sound Studio

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.